Adresa Contact Grand Hotel Orient & Restaurant Cazare de 4 Stele pe maul Dunarii

Grand Hotel Orient Braila este un hotel de patru stele in care nu va veti simti ca acasa, ci ca intr-o adevarata croaziera. 

Grand Hotel Orient dispune de nenumarate avantaje, menite sa satisfaca pretentiile celor mai exigenti clienti.

In primul rand, hotelul este amplasat in centrul istoric al orasului Braila, fiind pozitionat intr-un punct superior, chiar pe faleza Dunarii, astfel incat dumneavoastra sa aveti superba priveliste a Dunarii si muntilor Dobrogei.

Din hotel se poate cobori doar in cateva minute pe faleza Dunarii.

cazare grand hotel orient braila

Grand Hotel Orient Braila dispune de o parcare foarte incapatoare, de un restaurant cu 300 de locuri si de o terasa acoperita de pe care se poate admira Dunarea.

La toate acestea se adauga toate conditiile specifice unui hotel de patru stele (internet, cablu TV, sala de conferinte, etc.). Va asteptam sa va convingeti de rafinamentul specific Grand Hotel Orient!

Grand Hotel Orient Braila va pune la dispozitie un numar mare de camere aranjate intr-un stil elegant si rafinat. 

imagini camere grand hotel orient braila

Camerele hotelului brailean se diferentiaza intre ele prin tonalitatea culorilor, astfel incat dumneavoastra sa puteti alege camera in care va simtiti cel mai bine si care este cel mai mult pe gustul dumneavoastra. De asemenea, camerele au vedere la Dunare si muntii Dobrogei, ceea ce va va oferi o priveliste de neuitat.

Adresa Contact Grand Hotel Orient & Restaurant 
  • Braila, Bd. Rubinelor nr. 1
  • Telefon: 0239.620.063
  • Fax: 0239.620.063
  • Mobil: 0745.055.223
  • e-mail: contact@orient-expres.ro
MAI POTI CITI