A MURIT! Politistul Gheorghe Ionescu, zis si "Dulaul" a decedat dupa 3 saptamani de coma


Vicepremierul Gabriel Oprea anuntase ca Ministerul de Interne avea un avion pregatit si fondurile necesare pentru transportarea politistului Gheorghe Ionescu la o clinica din strainatate, dar starea de sanatate a acestuia nu a permis plecarea.

Acum aceste lucruri nu vor mai ajuta pe nimeni. Politistul Gheorghe Ionescu, de la Brigada Rutiera a Capitalei,  internat la Spitalul de Urgenta Floreasca de aproape trei saptamani, in coma, a decedat in aceasta dimineata.

Politistul Gheorghe Ionescu, poreclit "Dulaul", se afla in coma indusa de aproape trei saptamani.

Inca din noaptea accidentului, starea politistului Gheorghe Ionescu a fost critica, medicii de la Spitalul Floreasca luand decizia de a-i induce o stare de coma pentru a-l putea ajuta sa isi revina.

Politistul Gheorghe Ionescu avea varsta de 44 de ani si o vechime in politie de 23 de ani.

Sotia agentului sef Gheorghe Ionescu incepuse  o campanie de strângere de fonduri pentru a putea sa îsi transfere sotul la o clinica din Israel, insa din pacate destinul a fost nemilos.

biografia politist Gheorghe Ionescu viata si moarte

Politistul Gheorghe Ionescu a fost ranit foarte grav in timpul unei misiuni pe care o desfasura in Bucuresti, in noaptea de 1 spre 2 august 2015, de catre un conducator auto, un om de afaceri turc, care a refuzat sa opreasca la semnalul acestuia.

Accidentul s-a produs pe 2 august 2015, în jurul orei 03.30, în zona intersectiei strazii Nicolae Caramfil cu Soseaua Pipera, unde politistul Gheorghe Ionescu era împreuna cu alti agenti de politie de la Brigada Rutiera a Capitalei, pentru un control în trafic.

Turcul Abdullah Atas nu a respectat semnalele regulamentare de oprire ale polisistului Gheorghe Ionescu si l-a acrosat cu masina, dupa care l-a purtat pe capota 400 de metri, pana agentul a cazut pe partea carosabila.

Soferul, Abdullah Atas, care consumase alcool, si-a continuat deplasarea aproximativ 3 km pana în comuna Pipera, unde a lovit un gard.
Comentarii