Wiki Monden: Maika Monroe si Liam Hemsworth poveste de iubire noua la HollyWood

Liam Hemsworth s-a nascut în 1990 la Melbourne, Australia. cel mai bine cunoscut pentru rolurile sale "Josh Taylor" din telenovela Vecini (conform originalului, Neighbours) , "Marcus" din seria de televiziune pentru copii The Elephant Princess si desigur pentru Gale Hawthrone din trilogia The Hunger Games.

Asta in timp ce conform biografiei, Maika Monroe (nascuta in data de 29 mai 1993) este actrita si o impatimita practicanta de kitesurfing, cunoscuta mai ales pentru rolul lui Jay din filmul horror It Follows.

Acum cei doi, Maika Monroe si Liam Hemsworth au tinut prima pagina a tabloidelor mondene din toata lumea cu idilia lor proaspat infiripata si ... confirmata.

In urma cu aproape doi ani, actorul Liam Hemsworth a rupt logodna de Miley Cyrus, iar de atunci s-a mai scris prin presa doar despre relatia pe care a avut-o cu Eiza Gonzalez.

Wiki Maika Monroe si iubitul Liam Hemsworth

Miley Cyrus si Liam Hemsworth s-au cunoscut in 2009, pe platourile de filmare ale productiei The Last Song. Dupa trei ani de relatie, actorul a cerut-o in casatorie pe cantareata, iar cei doi au fost logoditi pana in septembrie 2013.

Vedeta din filmul The Hunger Games are acum o noua iubita, pe colega sa din Independence Day: Resurgence, Maika Monroe, care ii da viata in acest film personajului Mae Whitman.

Maika Monroe si Liam Hemsworth au fost surprinsi in timp ce se plimbau prin Malibu si s-au distrat in week-end-ul de Ziua Americii, relatia dintre ei parand mai mult decat una amicala.

"Nu s-au dezlipit unul de celalalt", a declarat o sursa pentru publicatia online US Weekly. 
MAI POTI CITI