Wiki monden: Loredana studenta din Constanta se dezbraca fara inhibitii pe Insula Iubirii si se iubeste cu Raul


Cancan-uri dezgolite de secrete pe Insula Iubirii

Raul Popa si Loredana fac pasi importanti în drumul lor spre a-si cladi o relatie...

Dezamagita de Liviu, iubitul cu care a venit la concurs, roscata Loredana pare decisa sa paraseasca concursul 'Insula Iubirii'.

Loredana a demostrat ca este o fire dezinhibata si în timpul show-ului televizat.

Recent, Loredana s-a dezbracat de haine în fata camerele amplasate în camera, fara a-si face probleme ca imaginile cu ea goala vor fi vazute de o tara întreaga.

Este drept ca nimeni nu se astepta ca Loredana sa-l însele pe Liviu, dar se pare ca tensiunile ivite între ei si atractia fata de ispita au determinat-o sa cedeze.

Astfel, în mod surprinzator, Loredana a fost a doua fata de pe Insula Iubirii care a facut dragoste si a fost filmata si deconspirata.

loredana_si_liviu_cancan_dezbracat_de_secrete

Zdruncinata de ceea ce tocmai aflase despre Liviu si cu gândul de a pleca acasa, Loredana nu a mai tinut cont de camarele de luat vederi amplasate in camera si s-a dezbracat complet, oferind ipostaze demne de filmele pentru adulti.

Loredana a renuntat la rochia neagra pe care o purta si a îmbracat o tinuta în culori pastelate pentru iesirea pe plaja cu Raul.

"Eu am profitat de deschiderea ei pentru a ma apropia de ea", a recunoscut si ispita care i-a soptit Loredanei numai cuvinte frumoase, explicandu-i ca Liviu ar trebui sa fie cel judecat pentru ca si-a dat arama pe fata.

Loredana, este studenta in anul II la Facultatea de Afaceri Internationale, in Constanta, iar Liviu este administratorul propriei firme de amenajari interioare.

Cei doi au decis sa participe la "Temptation Island a " Insula iubirii pentru" ca isi doresc o vacanta, distractie si prieteni noi.
Comentarii