WIKI MIRCEA EREMIA: single de debut in colaborare cu sora celebra ALINA ERMIA sa fie ILEGAL

DANIELA si MIRCEA EREMIA au doi copii talentati o fata si un baiat. Fata ALINA EREMIA a reusit intr-un timp scurt sa ajunga celebra.

Dupa aparitiile in filmele care au isterizat pustimea "PARIU CU VIATA" si O NOUA VIATA", concertele cu trupa "LALABAND" cariera ALINEI isi urmeaza cursul.

Generoasa din fire ALINA EREMIA s-a gandit  sa ii dea o mana de ajutor frateleui sau MIRCEA EREMIA. MIRCEA EREMIA  si-a facut debutul in lumea muzicala cu melodia "ILEGAL" .

MIRCEA nu a stat in umbra sorei sale. A facut cunostinta cu platourile de filmare inca din copilarie.
biografia mircea eremia frate alina eremia

A  fost chiar coleg cu cativa membri ai trupei LALABAND pe vremea cand participau la emisiuni pentru copii.

Cea mai cunoscuta emisiune in care a aparut MIRCEA EREMIA este  "NUMAI CU ACORDUL MINORILOR."

Probabil ca putini isi amintesc de emisiunea TIP TOP MINITOP .

A fost prima aparitie pe scena a lui MIRCEA EREMIA. Dovada talentului muzical a fost participarea alaturi de  trupa 4 KIDS la concursul EUROVISION pentru copii din 2007.

SABINA STROE, GABRIEL BUGLE, BOGDAN BODASCA si MIRCEA EREMIA adica trupa 4 KIDS a ocupat locul 10 la EUROVISION-ul copiilor in 2007.

Anii au trecut si a venit ziua in care MIRCEA si-a facut debutul in lumea muzicii. Ce a facut tanarul cu ochii albastri ?

"ILEGAL
SA ITI FUR INIMA DIN PIEPT
SI SA FUG CU EA CAND NU TE ASTEPTI AZI

POVESTEA NOASTRA-I LA FINAL
ILEGAL

STIU CA NU SUNT EU PENTRU TINE
AI TAI NU SUNT DE ACORD CU MINE
SI ATUNCI AM SA PLEC"

Asa suna versurile melodiei ILEGAL. O poveste de dragoste cu final trist. Asa e in poveste. In realitate nu stim daca MIRCEA a trait o poveste de dragoste.

Stim ca de aici incolo nu va duce lipsa de fane. E frumusel, are voce. E nevoie de multa munca si o promovare  adecvata.

De acum in familia EREMIA  sunt doi artisti. ALINA si MIRCEA se inteleg de minune si suntem convinsi ca fratiorul va avea multe de invatat despre cum stau lucrurile cu adevarat pe piata muzicala.
wiki mircea eremia ilegal

Daca despre ALINA EREMIA s-au scris multe articole de la cum isi petrece timpul pana la povestile de iubire ce stim despre pasiunile lui MIRCEA ?

Fire sportiva MIRCEA nu poate sta departe de lumea sportului. Se uita la meciurile de fotbal fiind un fan al echipei STEAUA BUCURESTI.

E pasionat de motoare si box.

Ii admira pe CATALIN MOROSANU, LUCIAN BUTE si BOGDAN CAPSAN. S-a uitat la filme ca TWILIGHT SAGA, PARIU CU VIATA, TITANIC si KUNG FU PANDA acestea numarandu-se printre favoritele sale.

Dupa melodia de debut MIRCEA EREMIA se bucura de atentia fanilor. Si se para ca videoclipul sau de debut a fost pe placul tinerilor.

Cine stie paote ALINA EREMIA va pregati in viitor un proiect muzical cu fratele sau. Deocamdata MIRCEA EREMIA s-a lansat in lumea muzicii iar ALINA este cat se poate de fericita si mandra de realizarea fratiorului.

MIRCEA EREMIA nu e  strain de lumea vedetelor el fiind prezent la toate evenimentele surorii.

SORE MIHALACHE, DORIAN POPA, LIVIU, GLORIA, ANA BANICIU si ceilalti membrii ai gastii LALA BAND  i-au urat bun venit in complicata lume a showbiz-ului.

MIRCEA EREMIA  are multe de invatat dar calitatile sale il recomanda pentru o cariera in muzica.
Ascultati "ILEGAL" cu MIRCEA si ALINA EREMIA.

Melodia de debut "ILEGAL"  a fost produsa de casa de productie VISION adica MIRCEA si CLAUDIU STAN.


Asculta versurile piesei ILEGAL - Alina Eremia feat Mircea Eremia

In gluma acum  speram ca nu toate vedetele sa doreasca sa isi lanseze fratii si surorile in showbiz. Ce ar fi daca fratii si surorile LIDIEI BUBLE ar dori sa devina VEDETE?

Exista si sitautii cand  fratii si surorile vedetelor stau departe de lumea showbiz-ului. De pilda sora DELIEI, OANA MATACHE desi se zvonea ca vrea  sa ajunga cantareata a renuntat intre timp.

Nici frate lui lui SMILEY nu a vrut sa  auda de showbiz. Voi ce credeti despre MIRCEA EREMIA?

Va ajunge el la fel de celebru ca ALINA?