Rezumat serial polonez „Fara compromisuri” - Biografie Julia Pietrucha actrita fosta Miss Polonia


Ofensiva serialelor a inceput si pe TVR 1.

Este evident ca TVR 1 mizeaza pe serialul polonez „Fara compromisuri” (Blondynky) pentru a atrage telespectatori pana la Telejurnalul de la ora 20:00.

Pentru amatorii de seriale exotice iata pe scurt rezumatul „Fara compromisuri”, o productie poloneza de televiziune care beneficiaza de in distributie a frumoasei Julia Pietrucha.

Serialul „Fara compromisuri” este povestea unei tinere, doctor veterinar, ce paraseste orasul în care regulile jocului sunt stabilite de oameni de afaceri cinici aflati doar in cautarea profitului si se muta la tara, pentru a gasi linistea si echilibrul.

Insa odata stabilita aici, Sylwia Rubus constata ca lumea satului este de fapt oglinda realitatii pe care o parasise.
julia-pietrucha-biografie-blog-vedete

De data aceasta însa, frumoasa doctorita este decisa sa nu se dea batuta.

Energia, perseverenta si devotamentul Sylwiei vor schimba curand vechea ordine traditionala a satului.

Asadar pe parcursul a 3 sezoane a cate 13 episoade, serialul "Fara compromisuri" va explora cinematografic cultura si traditiile satului polonez fata in fata cu lumea moderna.

Dupa cum spunea, in distributia serialului polonez  "Fara compromisuri", o drama contemporana in regia  lui Miroslaw Gronowski, ii gasim pe actorii: Julia Pietrucha, Izabela Dabrowska, Krzysztof Kiersznowski.

Biografia Julia Pietrucha este un wiki artistic a unei frumoase si talentate foste Miss Polonia.

Julia Pietrucha (nascuta pe data de 17 martie 1989) este o apreciata cantareata, dansatoare si model. Julia si-a început cariera in film în 2000.

In anul 2002 Julia Pietrucha a fost aleasa Miss Polonia.

Se mandreste deja cu zece ani de munca în industria de film si muzicala din Polonia, cu numeroase premii, fiind recunoscuta drept una dintre actritele populare din sud-estul Europei.Trailer online serial polonez „Fara compromisuri”

Julia Pietrucha se poate mandri si cu trei colaborari de modeling in Statele Unite .

Deasemenea  Julia Pietrucha interpreteaza rolul Camilla în filmul sau de debut la Hollywood – Angels of Darkness (initial intitulat Styria), lansat în 2015.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la COSMETICELE oferite de MELKIOR, intrati aici.

Comentarii

  1. De ce în sezonul 3 - regia a schimbat actrița care juca în rolul Silviei (medicul veterinar) fapt ce a produs oarece derută și insatisfacție, schimbare făcută fără niciun preaviz?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul parerilor trimise spre publicare.