Restaurantul OSHO Fish devine RETSINA restaurant cu MENIU mediteraneean

Osho Fish, unul dintre cele mai scumpe restaurante din Bucuresti si chiar din Romania, s-a transformat în Retsina, un restaurant cu specific mediteraneean.

Cele doua restaurante de lux Osho din cartierul Primaverii din Bucuresti - cu afaceri estimate la 2 milioane euro în 2013 - au fost cumparate, la sfârsitul lui 2013, de grecii din familia Malideros.

Familia Malideros a cumparat la finalul anului trecut restaurantul Osho de la omul de afaceri Florin Radulescu, care controleaza si AVI Compact, furnizor de solutii de climatizare si instalatii.

Peste 60% din clientii restaurantelor Retsina si Osho Steak provin din zona corporate si au varsta de peste 35 de ani.

Gradul mediu de ocupare al restaurantelor Retsina si Osho Steak este estimat pentru acest an la aproximativ 100%, pentru pranz si cina.

facebook meniu restaurant osho primaverii

Pentru cine nu stie, Retsina si Osho Steak sunt singurele restaurante din România care detin acest cuptorul-grill Josper, folosit de cele mai bune restaurante din topul Michelin si de bucatari renumiti precum Gordon Ramsay sau Jamie Oliver.

Meniul pozitioneaza restaurantele Retsina si Osho Steak în categoria „casual to fine dining”.

Chef Iosif Stefanescu a realizat un meniu în care sunt îmbinate preparate specifice din toate tarile mediteraneene, feluri de mâncare sofisticate în care traditia întâlneste bucataria moderna precum Ouzo Sea food linguini, Black Cod, Coq with mushrooms ragout sau Speck and strawberry risotto.

Asadar daca aveti bani si sunteti in cautare unor meniuri culinare deosebite, atunci restaurantele Retsina si Osho sunt destinatia dumneavoastra.

Informatii legate de Retsina restaurant Gordon Ramsay, Retsina Greek restaurant menu, Osho restaurant facebook, restaurant Osho meniul zilei.

meniul zilei restaurant osho bucuresti

Program restaurant OSHO Bd. Primaverii, Nr. 19-21, Bucuresti, Romania.

Luni: 10:30 – 23:30
Marti: 10:30 – 23:30
Miercuri: 10:30 – 23:30
Joi: 10:30 – 23:30
Vineri: 10:30 – 23:30
Sambata: 10:30 – 23:30
Duminica: 11:00 – 22:00
MAI POTI CITI