Restaurant Vila REYNA Meniu de Nunta, logodna sau botez, si alte evenimente in Constanta langa plaja


Contact Restaurant Vila REYNA Constanta
Localitate: Constanta
Adresa: Strada Pescarilor, 33 b
Telefon: 0768174146
Specific: Bucatarie internationala, Bucatarie mediteraneeana, Restaurant cu specific pescaresc

Gazdele de la Restaurantul Reyna din Constanta vor stii sa creeze pentru dumneavoastra un meniu special la un pret bun, iar personalul se va ocupa ca seara dumneavoastra sa fie memorabila.

Nu ezitati sa le solicitati variantele de meniuri celor de la Restaurantul VILA REYNA din Constanta.

Restaurantul Reyna detine toate atuurile care il recomanda pentru a va oferii momente unice intr-un colt de paradis si garanteaza reusita petrecerilor dumneavoastra, nunta, botez, business sau corporate, ori o cina romantica langa semineu sau sub cerul instelat.

imagini Restaurant Reyna salon semineu

Fiind situat la doar cateva minute de statiunea Mamaia, Parcul de distractii si Aqua Magic, la doar 1 minut cu masina de Delfinariu si Rezervatia Naturala, si 2 minute pana la City Park Mall, si la doar cativa pasi de plaja, la Restaurantul Reyna va veti bucura aici de linistea si confortul de care aveti nevoie pentru relaxare dar si de apropierea noastra de toate aceste locatii, importante pentru un sejur in Constanta.

Restaurantul Reyna se bucura de o foarte mare popularitate, de review-uri foarte bune si oaspeti de seama, avand un total de 90 locuri, numarul acestora poate sa difere in functie de aranjamentul dorit in cazul evenimentelor.


Vara, pe timpul zilei, terasa restaurantului Reyna, care in total are 180 de locuri, se delimiteaza in  doua zone:

- o terasa cu cateva mese langa piscina pentru a ne bucura de mangaierea razelor soarelui,

- si a doua zona numita terasa - ponton

Asadar, daca sunteti din Constanta, sau sunteti in trecere prin acest oras, notati in agenda voastra adresa restaurantului Reyna.
Comentarii