Nunta in Timisora: Jaqueline si Isaak si poza unei nunti cu 1000 de invitati plus Nicoleta Luciu

Weekend-ul vitor mare nunta opulenta la Timisoara. Imaginea sfidatoare a unei Timisoare care isi pierde identitatea pe zi ce trece.

Familia Bunescu va face o nunta cum nu s-a mai vazut. Peste 1000 de invitatii sunt asteptati sa se bucure alaturi de cuplul Jaqueline si Isaak.

Jaqueline si Isaak s-au logodit recent, iar de cateva luni au inceput sa isi organizeze nunta.

Cei doi viitori miri vor ca toate detaliile sa fie puse la punct, iar acest eveniment sa ramana in memoria lor pentru totdeauna.

Jaqueline si Isaak au inchiriat cel mai luxos hotel din Timisoara unde isi asteapta cei 1000 de invitati.

Meniul de la nunta lui Jaqueline si Isaak va fi un meniu de fite, asa cum era de asteptat, iar artisti renumiti le vor canta.

Jaqueline si Isaak poza unei nunti de tigani cu bani din timisoara

Cei care vor sustine din punct de vedere muzical evenimentul vor fi Florin Salam, Adrian Minune, DeSanto, inca o trupa care a participat la un show de talente, iar nunta va fi prezentata de MC Nicoleta Luciu.

O Nicoleta Luciu care va veni imbracata in hainele tiganesti pe care le-a purtat in telenovela Inima de Tigan de la Acasa TV.

Vor fi de fapt trei petreceri.

Una va fi pe zi acasa la mireasa unde va canta DeSanto cu trupa lui, alta - tot de zi va fi acasa la mire, iar seara, va fi cea de-a treia petrecere, la un local de lux din Timisoara.

Familia Bunescu detine mai multe cladiri din Timisoara, blocuri, ba mai mult, construiesc si un complex rezidential.

Fiecare nou-nascut din clanul Bunescu primeste cadou o masina de fite, un Lamborghini sau un Ferrari, la nastere. Momentan, in familie sunt peste 25 de copii.

Pe langa aceste masini de lux ale copiilor, fiecare membru detine cel putin cate un autoturism de fite.

Nu de mult capul clanului Bunescu a fost amendat de autoritatile locale din Timisoara pentru ca  si-a scris in varful casei , cu litere de-o schioapa: ”BANY”!

Imaginile au fost facute publice de viceprimarul timisorean Traian Stoia. Palatul tiganesc a clanului Bunescu se afla pe strada Moise Nicoara din Timisoara.
MAI POTI CITI