LUNA ALBASTRA VINERI 31 IULIE: Cum iti afecteaza zodia Luna Albastra de pe 31 Iulie

E bine de stiut ca Luna Albastra nu este albastra. Culoare Lunii  nu se schimba!

Termenul de Luna Albastra a fost dat prima data in 1943, de Lawrence Lafleur, in revista Sky and Telescope.

LUNA ALBASTRA se refera la a treia Luna Plina dintr-un anotimp, in cazul in care in acel anotimp apare de 4 ori Luna Plina, in loc de 3 ori, cum se intampla de obicei.

Astfel, intr-un ciclul lunar, care dureaza 19 ani, exista 7 Luni Albastre.

Acest fenomen , al aparitiei de doua ori a Lunii pline într-o singura luna calendaristica va mai fi înregistrat abia în anul 2018, pe 31 ianuarie, dar si in martie. 

Apoi LUNA ALBASTRA se va mai inregistra abia în anul 2037.


Din punct de vedere ASTROLOGIC mesajul  transmis de LUNA ALBASTRA este cel de a fi vigilenti, urmarindu-ne propriul comportament dar si pe al celorlalti, sa observam unde lipsa de actiune si starea de negare ale unor aspecte pot permite altora sa abuzeze de acest fapt si sa comita nedreptati flagrante.

Luna Albastra in Varsator este un eveniment astrologic puternic, rar (dupa cum spuneam, nu va mai fi o alta “luna albastra” pana in anul 2018), un eveniment special care va afecta fiecare zodie in parte in perioada urmatoare.

Majoritatea oamenilor tind sa aiba în aceasta perioada un comportament instinctual, care afecteaza drastic puterea decizionala si discernamantul.

Acesta este si unul dintre motivele pentru care nu este recomandat sa luam decizii pe Luna Plina, deoarece acestea pot fi uneori pripite sau pot fi influentate de mediu sau diferite persoane cu care interferam, respectiv a ultimelor evenimente care ne-au impresionat.

De exemplu, Luna plina afecteaza domeniul profesional al TAURULUI intr-o modalitate care nu este tocmai pe placul acestuia. Va aduce cu sine anxietate, presiuni si sentimentul ca nu poate face fata tuturor directiilor in care trebuie sa performeze.

Iar pentru CAPRICORN, Luna albastra amplifica iti amplifica usor nelinistile sale in ceea ce priveste situatia financiara si modul in care aceasta ii afecteaza pe cei dragi. Un lucru trebuie insa sa inteleaga Capricornii in aceasta perioada: trebuie sa fie mai putin critici cu propria persoana si sa nu isi lase propriile asteptari sa ii copleseasca.

Asta in timp ce pentru RAC, Luna Plina in Varsator are dublu efect asupra zodiei si ii coordoneaza de la un nivel astral superior sentimentele: pe de o parte, ii aduce nesiguranta si instabilitate in dragoste, de pe alta parte ii aduce speranta si noroc.

Asadar, 'albastra' sau nu Vineri seara vom avea parte de un fenomen astronomic cu care ne vom mai intalni doar peste 3 ani.

Iar cum vremea se anunta frumoasa, nu pierdeti ocazia sa vedeti superba Luna plina care va fi vizibila in toata splendoarea sa, Vineri 31 iulie 2015.
MAI POTI CITI