Laura Cosoi & Cosmin Curticapean poza unei nunti cu stil de la Conacul Polizu la Targu Mures

Nunti de vedete in 2015

In data de 7 august 2015 Laura Cosoi (varsta 33 ani) va deveni oficial sotia afaceristului Cosmin Curticapean (varsta 38 ani), iar o zi mai tarziu, sambata, pe 8 august 2015, vedeta va imbraca rochia de mireasa.

In aprilie 2015 Laura Cosoi s-a logodit cu iubitul ei, Cosmin. Anuntul a fost facut chiar de vedeta pe blogul personal, unde a publicat si imagini cu inelul de logodna.

Laura Cosoi si Cosmin Curticapean au mai fost impreuna in urma cu 10 ani.

Pe atunci, tineri si patimasi, Laura si Cosmin si-au promis iubire vesnica si au trait o dragoste nebuna, insa din cauza ambitiilor profesionale si a unora copilaresti, relatia lor s-a terminat.

Cei doi au ramas insa amici si se confesau unul altuia de foarte multe ori, Cosmin fiind cel care i-a dat de fiecare data sfaturi amoroase Laurei Cosoi.

Laura Cosoi iubitul Cosmin Curticapean imaginea unei nunti de vedete

Revenind la nunta, aflati ca cei doi vor avea doua petreceri de nunta - una organizata la Iasi, orasul natal al Laurei Cosoi si alta in Targu Mures, locul de unde se trage viitorul ei sot.

Petrecerea din Moldova urmeaza sa aiba loc in localitatea Harlau, din judetul Iasi, intr-o locatie ultra exclusivista, la Conacul Polizu.

Conacul Polizu se intinde pe un domeniu de 55 de hectare, a fost resedinta de vara din Moldova a familiei Ghica si, ulterior, a familiei Polizu, iar pe vremea regimului comunist conacul a fost sediu CAP si depozit pentru cartofi si ceapa.

Conacul Polizu Nunti de Vedete cu Laura Cosoi

Refacut in totalitate de catre descendentii familiei Polizu, conacul este astazi o destinatie turistica care respecta standarde internationale.

Apoi o mare parte din invitati se vor deplasa in Ardeal, in Targu Mures, orasul natal al lui Cosmin Curticapean si al nasilor tinerilor insuratei.

Aici va avea loc o a doua petrecere mare care va marca casatoria religioasa celor doi.
MAI POTI CITI