Hoteluri Ungaria: Hotel BOHEM ART o parere scurta despre un hotel din Budapesta in care arta este la ea acasa

Situat pe strada Molnar la numarul 35, in centrul orasului Budapesta, Bohem Art Hotel este bucuria suprema a iubitorilor de pictura.

Este un hotel mindru de istoria sa din moment ce dateaza din secolul al 17-lea. Unul din cei mai vechi proprietari Manfred Weiss a a detinut hotelul intre1884 pina la 1894.

Bohem Art Hotel se lauda ca a jucat un rol important in dezvoltarea orasului iar documente oficiale chiar atesta acest lucru.

Istoricul cafenelelor si al restaurantelor din Budapesta ne vor incata cu siguranta. Daca ajungi in Budapesta hotelul  Bohem Art este alegerea ideala.

bohem art hoteluri elegante budapesta ungaria

Bohem Art hotel gazduieste in incinta sa o minunata galerie de arta unde tinerii artisti isi expun lucrarile.Si ce poate fi mai frumos decit melange-ul ecletic dintre arta si confort?

Check in-ul este la ora 14 dar cu un telefon dat in avans in masura posibilitatii ne putem caza chiar la sosire, totusi nu inainte de ora 11 cind se face check-out-ul.

Pentru cei care uita sa mai plece se aplica o usoara penalizare si zau daca nu ar fi bine sa aplice asta si hotelierii nostri.

imagini camere hotel bohem art budapesta ungaria

Oameni seriosi, profesionistii care lucreaza si administreaza hotelul Bohem Art au o politica clara a hotelului.

Exista numeroase si dragute facilitati.

Copii pina in 12 ani care vor sta cu parintii nu vor plati pentru cazare.

In schimbul a 20 de euro ne aducem si catelul si pisica asta cu un telefon dinainte si cu ideea clara ca nu vom lasa animalutele in camera unde se ia masa.

imagini baie camere hotel bohem art ungaria budapesta

Micul dejun este gratuit si avem si room-service. Internetul e gratuit si in camere si in celelalte spatii publice.

Am gasit o oferta splendida, un pachet ce include 3 nopti de cazare, acces desigur la spa 2 tururi de oras la care adaugam si o sticla de vin.

Sa mergem la Budapesta si sa profitam de toate facilitatile oferite de Bohem Art Hotel!

Adresa de contact Hotel Boehm Art
  • 35 Molnár street H-1056 Budapest, Hungary
  • Telefon +36 1 327 9020
  • Fax +36 1 327 9029 
  • Email bohem@bohemarthotel.hu
MAI POTI CITI