Fetita Andrei si a lui Maruta are numele EVA MARIA IOANA - poze in curand pe Facebook

Fete de vedete...

Andra si Catalin Maruta sunt, de joi, 23 iulie 2015, parintii unei fetite de nota 10.

''Bun venit, Eva! Andra a nascut o fetita perfect sanatoasa. Micuta a primit nota 10 la nastere! Felicitari!!'', sta scris pe pagina de Facebook a Andrei.

Bine ai venit Eva Maria Ioana - 3,630kg si 50cm - nota 10! Mamica este foarte bine si va multumim pentru gandurile frumoase!, a scris si vedeta PRO TV, Catalin Maruta pe pagina sa de Facebook.

Andra si Catalin Maruta mai au  un baietel pe nume David.

Veste a fost primita cu mare bucurie de fanii celor doua vedete.

Iata cateva din miile de comentarii de pe Facebook legate de nasterea EVEI fetita Andrei si a lui Catalin Maruta:

eva maria ioana fata lui andra si catalin maruta stire pe facebook

Felicitari.... Multa sanatate, bucurii... Si sa va traiasca floricelele, sa va bucurati de ei, si sa aveti parte numai de bine, fericire, bucurii, si sanatate.... Multa sanatate Andrei, si succes in tot ce face...

FELICITARI, FELICITARI .!Ce-i mai frimos pe lume,-Sa ai baiat si fata si cu inima impacata .Sanatate si multi ,multi ani fericiti,ca ne ,,TREBUITII ´´ .!

Felicitari!! Sa va traiasca si sa se faca mare si frumoasa!! Sa va bucurati unii de ceilalti pentru ca sunteti o familie minunatata!! Andra este deosebita si cu siguranta este o mama model!! Multa sanatate.

Sa va traiasca fetita fructul unor oameni cu mult bun simt lipsiti de fite ,respectuosi si bine educati ,ajutatori ,apropiati de cei saraci dar cu suflet mare.Dumnezeu sa fie cu voi in toate zilele vietii.

Cu siguranta, in zilele urmatoare Andra si Catalin vor posta si primele poze cu  EVA MARIA IOANA, pentru ca nu este asa, cand esti copil de vedeta esti si tu vedeta chiar din primele clipe ale vietii.
MAI POTI CITI