DISPARITIE! Georgiana Alondra Livint de 17 ani a disparut pentru ca dorea foarte mult sa mearga la mare

Georgiana Alondra Livint (FOTO), in varsta de 17 ani,  a ales sa isi socheze parintii si prietenii facand un gest GRAOZNIC.

Georgiana Livint a disparut de acasa acum doua zile.

Fata a spus ca merge la ziua unei prietene, iar de atunci nimeni nu mai stie nimic de ea.

Familia disperata a fetei cere ajutorul tuturor celor care au vazut-o si care pot ajuta ca Georgiana Alondra Livint sa fie gasita si sa se întoarca acasa in siguranta si sanatoasa.

Moldoveanca de 17 ani, Georgiana Livint are domiciliul în satul Pribesti, comuna Codaesti, dar locuieste la o sora în Vaslui.

Georgiana Alondra este eleva în clasa a XII-a la un liceu din oras si învata foarte bine. Fata a a terminat clasa a XI-a cu media generala 9.85

georgiana alondra moldoveanca de 17 ani care a fugit de acasa
FaceBook Georgiana Livint
In prezent, Georgiana este cautata si de organele de politie.

Se pare ca supararea fetei a plecat de la faptul ca familia nu a avut posibilitati materiale sa o poata trimite in vacanta la mare.

Georgiana Alondra a vazut, pe Facebook, poze cu o colega plecata pe litoral si, se pare ca acest lucru a determinat-o sa ia decizia de a fugi de acasa, mai ales ca aceasta colega de abia a reusit sa promoveze in clasa a XII-a.

Un motiv de- a dreptul imbecil, insa  in mintea unei tinere fete in varsta de 17 ani poate insemna "sfarsitul lumii".

”Georgiana vino acasa! Te rog! Gandeste-te la mine. Vino sa vorbim. Gandeste-te la copilul pe care-l port în burta , sunt sigura e fetita. Asa cum îsi doresti si tu. Te rog vino acasa! Am nevoie de tine!”, este mesajul transmis de sora Georgianei Alondra.

UPDATE: Din fericire traieste. Politistii au gasit-o in gara din Vaslui, pe o banca dupa ce o persoana a recunoscut-o si a sunat la 112. Matusa ei a venit imediat si a luat-o acasa. Din pacate nimeni nu a reusit sa se inteleaga cu ea.