Croaziere de lux: Royal Caribbean lanseaza in 2016 Harmony of The Seas. Turistii romani isi pot face rezervari din toamna.

Vedeta vaselor de croaziera, cel mai mare vas de croaziera din lume, Harmony of The Seas va putea transporta 5.500 de pasageri si 2.400 de membri ai echipajului. 

Romanii amatori de vacante pe vasele de croaziera isi pot face rezervari pentru Harmony of The Seas incepand cu toamna anului 2015.

Vasul de croaziera, Harmony of The Seas va avea 16 punti si o greutate de 227.000 de tone si va beneficia de sapte zone exclusiviste, respectiv Parcul Central, Boardwalk, Promenada Royal, zona de piscine si activitati sportive, centu spa, centru de fitness, zona pentru divertisment si zona dedicata tinerilor.
Harmony of The Seas Royal Caribbean Rezervari Croaziere de Lux Romania

Vasul de croaziera Harmony of The Seas va fi primul vas Royal Caribbean unde vor fi disponibile tobogane cu apa.

Royal Caribbean International este o companie globala, avand in componenta o flota de 22 vase de croaziera.

Compania Royal Caribbean are in oferta croaziere in Caraibe, Alaska, Canada, Europa, Australia, Noua Zeelanda, Asia si America de Sud.

croaziere de lux 2016 royal caribbean Harmony of The Seas

Celelalte doua vase de croaziera din aceeasi clasa detinute de Royal Carribean, si care sunt în prezent cele mai mari din lume, Oasis of The Seas si Allure of The Seas, au atras 400 de turisti romani.
MAI POTI CITI