Biografie Noemi Dragomir. Nunta dintre Mihai Mitoseru si Noemi Dragomir nu va mai avea loc.


Nunta dintre Mihai Mitoseru si Noemi Dragomir nu va mai avea loc saptamana aceasta.

Se pare ca Noemi Dragomir, logodnica vedetei a luat decizia pe ultima suta de metri, intrucat ea nu vrea sa se marite doar la Starea Civila, ci si religios.

Chiar daca totul era stabilit pentru 11 iulie 2015, situatia s-a schimbat radical in aceste momente.

Mihai Mitoseru si Noemi Dragomir  nu vor mai ajunge in fata Ofiterului Starii Civile, iar invitatii au fost anuntati ca totul se amana pentru o alta data.

Eu am fost cea care a luat decizia! Nu am vrut sa ma marit doar la primarie, asa cum sigur intentiona sa faca Mihai! Mereu m-am visat in rochia de mireasa si sper sa o imbrac intr-o buna zi. Iubitul meu insa este “alergic” la biserica, nu “ gaseste” drumul niciodata spre ea si de fiecare data se fofileaza

biografie noemi dragomir varsta sotie mitoseru
cand vorbim de o casatorie in fata lui Dumnezeu, asa cum este crestinesc. I-am spus clar: ma marit cu tine doar daca vom face si cununia si nunta in aceeasi zi! Nu m-a crezut, iar eu am fost nevoita sa recurg la acest gest de a anula casatoria!”, a declarat Noemi Dragomir.

Noemi si Mihai formeaza un cuplu de mai bine de patru ani.

Cei doi se iubesc la nebunie si abia asteapta sa devina sot si sotie, insa, au o mica problema: nu se inteleg la capitolul petrecere.

Noemi isi doreste o nunta fastuoasa si o cununie in Biserica, pe cand Mihai Mitoseru prefera o nunta discreta pe plaja, in blugi si in slapi.

Din scurta sa biografie, aflam ca Noemi Dragomir, iubita lui Mihai Mitoseru a lucrat la Antena 1, in cadrul emisiunii "In puii mei" a lui Mihai Bendeac

Focoasa bruneta a lucrat in paralel si la emisiunea "Paine si Circ", prezentata de Lucian Mandruta, in cadrul formatiei de dans.

Cu fetele a dansat si la Duminica in familie si la multe alte emisiuni de la alte televiziuni, cum ar fi emisiunea lui Pepe de la OTV si cea a lui Dan Bittman, de la TVR 1.

In sapte ani, Noemi a lucrat in trei televiziuni

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la COSMETICELE oferite de MELKIOR, intrati aici.

Comentarii