Biografia YOUSSEF CHAWI unul din cei mai buni chirurgi esteticieni preferatul vedetelor din ROMANIA

Intr-o lume dominata de imagine mai ales  chirurgii esteticieni au devenit  extrem de cautati de VEDETE.

Atunci cand doresti  sa arati mai tanara iar banii nu sunt o problema o vizita la cabinetul medicului chirurg estetician este   vitala.

Desi nu recunosc majoritatea doamnelor din showbiz-ul romanesc  au la activ mai multe interventii de ordin estetic.

Le admirati pe LORA, LOREDANA GROZA, MIHAELA RADULESCU, INGRID VLASOV, BIANCA DRAGUSANU ,CRISTINA RUS?

Frumusetea lor a fost indelung slefuita. In unele cazuri operatiile estetice au  facut mai mult rau dar  asta nu a fost un impediment in calea domnitelor dornice sa arate mai tinere.
biografie-youssef-chawi-medic-estetician

Unul dintre cei mai renumiti medici esteticieni  este YOUSSEF CHAWI. Cine este medicul specialist in chirurgie plastica pe mana carora se lasa VEDETELE?

YOUSSEF CHAWI a termint FACULTATEA DE MEDICINA SI FARMACIE "CAROL DAVILA" din BUCURESTI. In prezent renumitul doctor are doua locuri de munca.

Lucreaza atat la CLINICA PRIVATA DE CHIRURGIE ESTETICA "ARCADIA" din capitala dar si la SPITALUL CLINIC DE URGENTA,CHIRURGIE PLASTICA, REPARATORIE SI ARSURI din BUCURESTI.

Pasionat de meseria  dr. CHAWI a participat la numeroase work shop-uri, congrese medicale si cursuri de specialitate in tara si peste hotare.

A reusit sa demonstreze  talentul prin numeroasele cazuri rezolvate nu de putine ori cazuri complexe ce necesita pe langa studii si  aptituni ce il apropie nu numai de un mare profesionist dar si de un "VRAJITOR".

YOUSSEF CHAWI  este invitat  in emisiuni sa comenteze topul celor mai reusite  operatii estetice ale vedetelor noastre.

Schimbarile incep de cele mai multe ori cu operatii de rinoplastie adica de corectare a nasului.

Cine a aplelat pana acum la astfel de interventii? Toate  frumoasele   cantarete si asistente de televiziune.

De la CLAUDIA PAVEL, ADELINA PESTRITU,GINA PISTOL, RAMONA GABOR, DANIELA GYORFI, MIHAELA RADULESCU, BIANCA DRAGUSANU, CATALINA GRAMA aka JOJO, INGRID VLASOV, pana la BRIGITTE SFAT si ANDREEA BALAN toate au alt nasuc diferit de cel cu care le-a inzestrat mama natura.

De pilda SIMONA TRASACA si ROBERT NEGOITA au apelat la serviciile medicului chirurg estetician YOUSSEF CHAWI.

Domul doctor  afirma ca lumea s-a schimbat si chiar daca e greu de crezut barbatii apeleaza in ultima perioada la operatii estetice.

De pilda ROBERT NEGOITA si-a facut nu numai un implant de par.

Are o interventie la nas, si-a sters ridurile de pe fata ba chiar a aplelat la injectii cu acid hialuronic. Asa se face ca din 2008 incoace chipul lui ROBERT NEGOITA a suferit multe schimbari.

Poate ca domnul milionar la 43 de ani a vrut sa fie cat mai aproape  de varsta ultimei sotii SORINA DOCUZ. SORINA DOCUZ in varsta de 24 de ani i-a daruit lui ROBERT NEGOITA un baiat VLAD.

Barbatii nu se mai uita la bani cand e vorba sa intinereasca. Cum sa ne mai mire atunci ca  piata de chirurgie estetica depaseste anual 70 de milione de euro.

Profesionalismul medicilor romani dar mai ales preturile de trei ori mai mici ca in ITALIA, FRANTA si SPANIA ne aduc in tara turisti bogati.

 Turisti care apeleaza la clinicile de chirurgie estetica din ROMANIA.

Chirurgia estetica impleteste deopotriva stiinta si arta. Iar romanii cu dare de mana  au inceput sa apeleze  din ce in ce mai des la operatiile estetice.

Toate domnitele viseaza la un posterior ca al divelor de la HOLLYWOOD de la KIM KARDASHIAN la J LO.

Ca sa nu mai vorbim de ingeniozitatea  si un mic grad de nebunie  ca al rusoaicelor  devenite adevarate papusi BARBIE.
Wiki YOUSSEF CHAWI Doctor Medicina Estetica Arcadia

Nu conteaza la ce operatii estetice apeleaza daca acestea le fac sa se simta mai tinere si sa le aduge un plus de farmec.

ALINA LAUFER fosta cantaretului JORGE a devenit sotie de milionar.

Si cum  talentul ei de prezentatoare nu a mai avut loc de desfasurare fiind concediata de la KANAL D, ALINA a avut timp berechet sa  se  transfome in femeia cu posterior de brazilianca.

Si-a facut un implant a slabit  s-a ingrasat si acum se declara multumita de  aspectul sau fizic.
Mai sa "moara de invidie" fetele supebe  ca  YANET GARCIA si JEN SELTER.

Un om atat de ocupat ca dr. YOUSSEF CHAWI este extrem de riguros cu timpul sau liber. Dar si in privinta  prietenilor si a expunerii publice.

Un om  a carei experienta si  specializari vorbesc  de la sine despre  reputatia  profesionala.

Proceduri chirurgicale precum : rinoplastie, augmentara mamara, lifting mamar, remodelare corporala, liposuctie sunt procedurile la care apeleaza vedetele.

Si atunci intra in scena medicul chirug  estetician YOUSSEF CHAWI. Ceea ce este important de stiut.

Domnul doctor YOUSSEF executa si  operatii de reconstructie mamara in cazul pacientelor care au suferit de cancer.

YOUSSEF CHAWI  tine la viata sa privata. Asa incat nu si-a asociat numele  cu vreo vedeta. A lasat VEDETELE sa vorbeasca despre  reputatia sa profesionala fara pata.