Biografia SELIN DEMIRATAR aka NERMIN din telenovela VIATA NEDREAPTA frumoasa care a renuntat la seriale

WIKI: SELIN DEMIRATAR a devenit una dintre cele mai populare actrite ale TURCIEI. Parintii sai sunt  SELMA si SALIM DEMIRATAR.

SELIN DEMIRATAR s-a nascut la ISTANBUL, TURCIA la 20 martie 1983. Gratie jobului tatalui sau a calatorit mult si a avut ocazia sa traiasca in diferite colturi ale lumii.

Asadar putem spune ca a calatori este ceva obisnuit si a devenit una din placerile la care a revenit de cand s-a retras din lumea serialelor. Din 2012 SELIN DERIMATAR nu a mai jucat in seriale.

Spune ca este implicata in alte proiecte  si pentru a da consistenta si profunzime a fost nevoita sa stea departe de platourile de filmare.
Biografia SELIN DEMIRATAR aka NERMIN

Daca a lasat deoparte serialelele cu siguranta va raspunde pozitiv daca va primi oferte de a juca in filme pe marele ecran.

Cum a inceput cariera actritei SELIN DEMIRATAR? A terminat liceul si apoi s-a mutat la ISTANBUL.

A absolvit MINAR SINAN UNIVERSITY . A jucat in piese de teatru si o vreme a fost angajata TEATRULUI din ANTALYA. In 1999 a castigat concursul de frumusete MISS GLOBE din TURCIA si a urcat pe podium locul al treilea la MISS  GLOBE WORLD.

Pana la a deveni celebra gratie rolului NERMIN YILDIZ din telenovela "ACI HAYAT" aka "VIATA NEDREAPTA", SELIN a jucat in cateva seriale.

Gratie frumusetii si mai ales personalitatii sale SELIN DEMIRATAR a ajuns  una dintre actritele cunoscute dincolo de granitele TURCIEI.

Anul trecut impreuna cu cateva din cele mai celebre actrite ale TURCIEI s-a alaturat unui mars de protest pentru promovarea drepturilor femeilor.

Din 2001 SELIN a jucat in mai multe seriale.

FILMOGRAFIE SELIN DEMIRATAR

2001- 90-60-90

2002-ABDULHAMIT DUS ERKEN

2002- KOCUM BENIM

2003- LISE DEFTERI

2004- SULAR DURULMAYOR

2005- SASKIN

2005- ACI HAYAT aka BITTER LIFE aka VIATA NEDREAPTA

2007- O KADIN

2008- DUR YULCU

2008- GAZI

2009- HANELAR

2011- TURKAN

2011- SUPHE

2012- PATIAK SOKAKLAR GERZOMAT

2012- HUZUR SOKAGI.

Din 2012 SELIN DERIMATAR a aparut mai mult la evenimente legate de moda. Anul acesta a fost zarita printre invitatii ZILELOR MODEI in ISTANBUL.
Wiki SELIN DEMIRATAR poveste de iubire

SELIN DEMIRATAR are 1.74 m inaltime, chip angleic si silueta de model. Doar nu degeaba este castigatoarea unor concursuri de frumusete importante.

Atuurile fizice  au facut-o sa apara pe copertile numeroaselor reviste  precum COSMOPOLITAN, sau HARPER'S BAZAAR.

Sa vorbim despre povestile de iubire al castigatoarei MISS GLOBE TURKEY. La inceputurile carierei SELIN DEMIRATAR s-a iubit cu  MUSTAFA  ALIOKTAR asta se intampla in 2003.

Si acum surpriza surprizelor la care sigur nu va asteptati. Cine credeti ca a fost iubitul frumoasei SELIN in perioada 2008-2010?

In acea perioada SELIN si iubitul ei erau "vanati" de paparazzi . Au format unul din cele mai frumoase cupluri ale showbiz-ului la acea vreme.

Povestea lor a fost una frumoasa. Au avut si o pagina de FACEBOOK impreuna intrucat lumea era curioasa  despre orice lucru in ceea ce ii privea.

Iubitul lui SELIN din acea perioada a innebunit romancele prin  frumusete si atutudine.

Iar chipesul domn azi 23 iulie  2015 isi serbeaza ziua de nastere motiv pentru care ii spunem si noi "LA MULTI ANI!".

Doamnelor, domnisoarelor este vorba de BORAN din serialul cu audiente uriase "SILA". SELIN si MEHMET AKIF ALAKURT aka BORAN au trait o poveste de  iubire in perioada 2008-2010.

Va intrebati probabil cum poate cineva sa se desparta de un asemenea barbat? SELIN a reinceput la un an distanta de povestea cu MEHMET aka BORAN o poveste de iubire cu ABDULAH OGUZ un barbat genul intelectual departe de  stilul MEHMET AKIF ALAKURT.
SELIN DEMIRATAR poze rare de facebook

Si sa nu uitam ca s-a zvonit ca SELIN ar fi trait o iubire si cu actorul din serialul "ACI HAYAT" aka "VIATA NEDREAPTA" nimeni altul decat MIKE OGUZ GALELI interpretul lui ENDER KERVANCIOGLU.

SELIN DEMIRATAR  a calatorit mult in ultimii trei ani si jumatate de cand s-a decis sa stea departe de lumea telenovelelor. Are timp de vacante iar situatia financiara ii permite sa plece in orice loc isi doreste.

Nu stim inca in ce fel de proiecte este implicata SELIN DEMIRATAR. Oricare ar fi ele inca nu vorbeste. Dar  ce e clar este faptul ca ar fi vorba de ceva  ce implica seriozitate ambitie si mult mister.

Ceea ce este si mai interesant pentru public  oare de ce o actrita ar renunta la aceasta meserie preferand sa se reprofileze?

Un lucru este si mai limpede SELIN DEMIRATAR si-a dorit sa stea cat mai departe de presa.

Si acelasi lucru il putem spune si despre viata sa sentimentala. Un alt zvon ar fi acela ca a  trait o poveste de dragoste cu un cunoscut cantaret de care s-a si despartit.

Oare nefericirea in dragoste o face sa  is doreasca sa calatoreasca ? S-au schimbat atat de multe lucruri in trei ani si jumatae de cand a preferat sa renunte la lumea serialelor.

Ce sa mai spunem ca o vom vedea intr-un serial care i-a adus faima. "ACY HAYAT" aka "VIATA NEDREAPTA" s-a filmat in 2005.

Au trecut deja zece ani.

Sa o privim  sa ii analizam jocul actoricesc fara a ne gandi ca suntem in 2015. SELIN DEMIRATAR a cunoscut celebritatea si acum prefera sa pastreze misterul asupra vietii sale.

Mai ales asupra vietii sentimentale.

SELIN DEMIRATAR este una fostele dintre iubite ale lui MEHMET AKIF ALAKURT.