Biografia NATALIA MORARU blonda cantareata cu viata de printesa dezgolita de secrete

Wiki vedete din Moldova A fost odata ca niciodata o familie  ce traia in REPUBLICA MOLDOVA. O familie cu trei fete  isi duce traiul de zi cu zi.

Nu e o poveste este doar o realitate a zilelor noastre. Ce seamana cu un basm este doar povestea de viata a mezinei familiei.

Se numeste NATALIA MORARU. Blonda cu chip de portelan si-a dorit  din toata inima sa devina cantareata. Si a reusit dar nu fara sacrificii.

A avut o copilarie frumoasa lipsita de griji doar familia ei este una instarita. NATALIA spune ca mereu si-a dorit o viata de printesa.

Biografia NATALIA MORARU  Blog Vedete

Stim printesele mereu traiesc in castel iar NATALIA spune ca  problema asta s-a rezolvat dar nu a dat detalii.

Ce o nemultumeste este lipsa poneiului dar cine stie in viitor si dorinta aceasta i se va indeplini. Se simte puternica.

Atat de puternica incat a indurat dezamagiri, tradari din partea prietenei celei mai bune. In viata profesionala spune ca ai parte de barfe, gelozii si invidii.

S-a lansat la "STEAUA CHISINAULUI". Melodia se numea chiar "SUNT O STEA". A participat la concursuri, festivaluri de unde s-a intors mereu cu premii.

La 19 ani traia o frumoasa poveste de iubire. Credea ca si-a gasit sufletul pereche dar a constatat cu dezamagire ca in timpul celor patru ani de relatie prietenul ei o inselase.

POZE FACEBOOK NATALIA MORARU DEZGOLITA DE SECRETE

Suferinta in dragoste i-a adus inspiratie. Asa a lansat cel de-al doilea videoclip din cariera sa.

Melodia si videoclipul  BELONG TO YOU au beneficiat de promovare in cadrul unui eveniment cu peste 80 de persoane.

NATALIA traieste de vreun an o poveste de dragoste cu un afacerist SERGHEI LAZAEV in varsta de 37 de ani.

Pentru a-si dovedi sentimentele  SERGHEI i-a daruit iubitei sale o superba masina de lux marca PORSCHE.

Nu a apucat mult sa se bucure de acest cadou pentru ca masina a fost incendiata  in parcarea unui mall.
Suparata NATALIA si-a spus necazul pe FACEBOOK si apoi subiectul a facut ocolul televiziunilor.

Asta i-a adus critici vehemente din partea presei si a bloggerilor. I s-a reprosat ca nu traieste intr-o tara bogata ci intr-una in care oamenii duc o viata grea. Asa incat sa vii sa vorbesti despre masina ta de lux este ceva ce poate da in penibil.

Dar subiectul  cu incendierea masinii de lux a fost preluat de ziare si televiziuni  din  lume. Pana la urma NATALIA si-a dus la reparat masina si a plecat in vacanta cu familia.

Dupa o alta vacanta in TURCIA. NATALIA petrece acum in MONACO si NISA. Si ce iti poate aduce mai multa fericire decat o sedinta prelungita de shopping?

NATALIA arata fanilor ca duce o viata de printesa. Rochiile, pantofii, gentile de mii de euro  sunt  ceva la ordinea zilei.

Pentru ca din banii pe cantari nu ai putea sa iti permiti  o viata de rasfat  NATALIA le-a spus jurnalistilor ca prietenul ei este cel care o rasfata .

Va spuneam ca NATALIA a suferit un soc atunci cand a aflat ca tocmai prietena ei  cea mai buna  TATIANA SPINU a fost cea care a tradat-o.

TATIANA a fost surprinsa vorbind pe FACEBOOK cu directorul unei reviste. Ii spunea acestuia ca nu mai vorbeste cu NATALIA pentru ca  a fost jignita de prietenul blondei.

Ca acesta  e batran iar NATALIA cauta tot felul de tertipuri pentru a-si promova ultimul videoclip.

Iar istoria cu masina incendiata este doar o chestiune de marketing menit sa atraga atentia si sa o ajute in promovare.
Wiki  NATALIA MORARU MOLDOVA

NATALIA a luat foc si a intrerupt orice legatura cu  TATIANA. Pentru a nu fi mai prejos de prietena sa si TATIANA  le arata prietenilor fotografii din vacanta sa in SPANIA.

Anul trecut NATALIA nu a intrat in finala pentru EUROVISION si da vina pentru o raceala puternica care a impiedicat-o sa fie in cea mai buna forma.

Vocea NATALIEI este asemanata cu vocea unui inger. A colaborat cu  mai multi artisti.

Dintre cele mai cunoscute melodii ale sale amintim : "MEMORIES", "BEST MISTAKES", "BELONG TO YOU", "SAY SOMETHING un duet cu  VICTOR NENESCU.
 
NATALIA va avea mult de luptat pentru a fi luata in seama drept o cantareata de viitor.

Viata pe care o duce te duce cu gandul la o tanara  care este preocupata mai mult de calatorii, shopping si alte preocupari  specifice unor VEDETE de clasa.

Voi ce credeti ? Are un viitor in muzica NATALIA MORARU?

Sau va fi vesnic in atentia presei de can can cu subiecte ce tin de  viata sa personala?