Biografia METIN AKDULGER aka ORKUN rivalul din serialul YAMAN un om ambitios

Admiratorii serialului MEDECEZIR aka TIDE aka YAMAN  au facut cunostinta cu personajele YAMAN, MIRA, EYLUL,MERT si ORKUN.

Cine este ORKUN? Considerat personaj negativ, gelos si  plin de contradictii fiul unei familii bogate este rivalul lui YAMAN cel care i-a fost iubit MIREI.

In realitate  cel care ii da viata personajului este  total diferit. Un barbat cu multe calitati ambitios elegant si hotarat.

ORKUN CIVANOGLU  acest personaj a fost scris bine iar actorului i-a placut sa intre in pielea personajului. Si cand te gandesti ca METIN AKDULGER nu intentiona sa devina actor.

METIN AKDULGER s-a nascut la 1 ianuarie 1988 la BURSA. A absolvit sectia de RELATII INTERNATIONALE a UNIVERSITATII KOC.
Biografie METIN AKDULGER aka ORKUN

A vrut sa afle cum functioneaza lumea. Vreun an si jumatate a jucat fotbal profesionist. In copilarie a fost un copil retras si melancolic dar nu considera  asta  un lucru rau.

Petrecea cate sapte ore in camera sa si nu se plictisea. Mama sa  se pricepe la desenat iar tatal sau in masura timpului liber gaseste vreme pentru indeletniciri artistice.

METIN are o sora. Desi  student al unei facultati cu profil economic METIN a fost interesat sa urmeze cursuri de actorie.

Primele cursuri de actorie le-a urmat cu  ajutorul lui YILDIZ KENTER de la care a desprins primele taine ale actoriei.

Si nu s-a oprit doar la aceste cursuri de perfectionare in arta  actorului. Putini stiu ca actorul a  stat o perioada in America la NEW YORK.

In 2011 a urmat cursurile  de actorie de la CRAFT ACTING STUDIO. A avut ocazia sa vada serialul OC dupa care turcii au creat MEDCEZIR aka TIDE.

Lui METIN ii place sa se perfectioneze in tot felul de metode si tehnici actoricesti. Asa ca in 2014 s-a numarat printre cei care au urmat "SPRING KARIMOGLU ACTING LESSONS.

Chiar si in 2012 a urmat un alt curs MERVE OVERFLOW METHOD ACTING. Dorinta de perfectionare si talentul sau deosebit au iesit la ivela o data cu interpretarea rolului NECIP din filmul "WITHOUT ME"-2014

A jucat rolul unui jucator de fotbal care ajunge sa fie paralizat. Pentru asta METIN a mers sa studieze comportamntul personaelor care sufera de paralizie la un centru de reabilitare.

Si pentru performanta extraordinara a trebuit sa faca un sacrificiu de care nu multi ar fi in stare. A slabit 17 kg iar perioada  a fost una dificila care i-a testat limitele fizice si psihice.

Cel mai greu i-a fost mamei sa il vada asa  si METIN a facut eforturi   mari sa iasa  intreg dupa acest rol dificil care ar fi putut sa il dezechilibreze.

In 2011 a jucat in filmul HERO. Pana sa filmeze prima sa telenovela care i-a adus faima  MEDECEZIR, METIN AKDULGER a jucat teatru. METIN AKDULGER este un bun sportiv.

Practica antrenamente de box, face inot a jucat fotbal, schiaza se pricepe si la lupte. Nici  la tir nu sta rau.  A aparut si in reviste ca ELLE, VOGUE, COSMOPOLITAN.

Pentru multi este greu de inchipuit cum poti trai in afara televizorului. METIN spune ca nu ar putea sta sa se uite la televizor pentru ca este activ si are mereu cate ceva de facut decat sa stea sa piarda timpul.

Asadar  nu se uita la televizor si nici nu a avut un televizor pe toata perioada studentiei. Cauta informatia  din social media si i se pare ca e mai usor sa cauti pe o tableta informatia care te intereseaza.
Wiki METIN AKDULGER aka ORKUN

Nu il intereseaza criticile si nici subiectele mondene. Atunci cand isi pregateste un rol merge pana in profunzime doar asa poti face publicul sa empatizeze cu personajul tau.

Asta s-a intamplat si cu personajul ORKUN CEVANOGLU din MEDCEZIR aka YAMAN.
METIN a reusit sa faca  din personajul sau  unul  extrem de viu.

In esenta spune actorul am vrut sa arat ca practic nu exista oameni rai . Sa joci in liga mare a actorilor este mereu o provocare.

Atletic , masoara 1.85 m , ochii verzi si privire interesanta METIN AKDULGER  are o multime de fane.

Misiune grea pentru acestea intrucat METIN isi tine viata privata departe de ochii curiosilor. De multe ori a spus ca   a pus o bariera intre profesie si viata sa  particulara.

 Din 2014 are o relatie cu DILARA FINDIKOGLU. Paparazii sunt mereu pe urmele lor.

LUi METIN nu ii place ca de cele mai multe ori vorbele sale sunt rastalmacite. Nu ii plac  etichetele puse oamenilor si crede cu tarie ca banii nu sunt importanti cand vorbim de actorie.

Nu e cea mai importanta dimensiune in viata. Despre moda spune ca este  un mod de exprimare.

Ii plac costumele nu se imbraca in blugi prea des. Nu e dependent de vacante  dar  atunci cand alege o destinatie de vacanta e musai sa fie la mare.

Marea il relaxeaza. Nu ar fi in stare sa minta si  se teme doar de ceea ce s-ar intampla rau cu persoanele care ii sunt dragi. La o femeie admira si frumusetea  interioara.

Nu e destul sa arate bine. Il intereseaza modul in care poate comunica.  Si daca nu poate stabili o lungime de unde comuna prefera sa  plece din relatie.
METIN AKDULGER SI IUBITA LUI

E vorbaret dar si timid. Actrita pe care o admira  este frantuzoaica MARION COTILLARD. Daca s-ar intalni cu pestisorul de aur ar sti sa ii spuna ce dorinte le-ar vrea indeplinite.

Si-ar dori sa gaseasca un leac pentru  vindecarea cancerului. Sa aiba timp sa invete skydiving si cateva luni sa mearga in AMERICA la NEW YORK.

Sederea in NEW YORK  spune actorul l-a schimbat l-a facut liber  si a gasit un nou sens in viata. Una dintre placeri este sa colinde micile boutiquri de unde sa isi cumpere haine.

METIN AKDULGER un actor la inceput de cariera. Perfectionist talentat si care are multe de spus in viitor.

Daca in serial erau rivali in viata METIN AKDULGER si CAGATAY ULUSOY sunt prieteni.

Atunci cand personajul pe care il joci este detestat de public inseamna ca  ai reusit.  ORKUN CIVANOGLU se va alatura prietenilor si va avea  ceva de spus in cel de-al doilea sezon al serialului MEDCEZIR aka TIDE aka YAMAN.
MAI POTI CITI