BIOGRAFIA Lucian Isar iubitul liberalei Alina Gorghiu cancan in Revista CIAO

Revista CIAO il prezinta in premiera pe LUCIAN ISAR. Cine este Lucian Isar? Ei bine, este IUBITUL (secret sau nu) al liberalei ALINA GORGHIU.

Inainte de a face un rezumat al biografiei 'iubitului secret' Lucian Isar va spunem ca Alina Gorghiu are in afara de o viata politica zbuciumata si una personala foarte agitata, dupa cum am prezentat si in biografia ei.

Alina Gorghiu a mai avut relatii cu Mihai Voicu, pe vremea cand acesta era presedinte PNL la Sectorul 5 si cu Bogdan Olteanu actualul viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei.

Dar sa vedem care este CV-ul lui Lucian Isar 'iubitul secret' al liberalei Alina Gorghiu
biografie lucian isar cv de fost ministru in guvernul ponta

In varsta de 38 de ani, Lucian Isar a fost ministru delegat pentru relatia cu mediul de afaceri in Guvernul Ponta, functie din care a demisionat in 2012.

Din CV-ul lui Lucian Isar retinem ca acesta a ocupat functia de vicepresedinte la Citibank Romania, apoi cea de vicepresedinte la Bancpost.

Pana  în Decembrie 2010 Lucian Isar    a fost    Presedinte al Consiliului    la EFG Securities România, Presedinte al Consiliului la EFG Finance Romania  si Director Executiv senior la Bancpost S.A.

De asemenea, a supravegheat activitati bancare corporative, activitati bancare de investitie si activitati de tranzactionare din cadrul celui de-al doilea grup bancar Grecesc,  EFG Eurobank Group, din Romania.

Inainte de a lucra la Bancpost, Lucian Isar a fost Vice-Trezorier si Sef de Comer? la  Citigroup Romania.

Este certificat în Afaceri (EMBA) la Chicago Booth School of Business, (AMP) la Harvard Business School, în Matematici Aplicate (MsC) la St. Catherine’s College, Oxford (Marea Britanie).

A studiat Finante la  Academia de Studii Economice din  Bucuresti  si Matematica la  Universitatea din Bucuresti si în prezent urmeaza un Doctorat în finante la  Academia de Studii Economice din Bucuresti.

Lucian Isar  poseda  mai multe acreditari profesionale în finante, cum ar fi Certificat si Diploma ACI eliberate de Association of Financial Markets, Manager Risc Financiar eliberat de Global Association of Risk Professionals (GARP), Manager de Risc Profesional eliberat de  Professional Risk Managers’ International Association (PRMIA) si este al doilea candidat atât la  CAIA cât si la CFA.

alina gorghiu lucian isar wiki dragoste si secrete

Zvonurile spun ca, in prezent, Lucian Isar nu mai poate ocupa nicio functie de presedinte sau vicepresedinte de banca, dupa ce, in anul 2008, acesta ar fi lansat un atac speculativ asupra leului, iar asta a atras aversiunea guvernatorului BNR, Mugur Isarescu.

In prezent, iubitul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, este consilier in cadrul Bancii Comerciale Feroviare.
MAI POTI CITI