Biografia KENAN IMIRZALIOGLU aka MEHMET KOSOVALI din VIATA NEDREAPTA

WIKI: KENAN IMIRZALIOGLU este unul dintre cei mai celebri actori ai TURCIEI. Performantele actoricesti extraordinare, premiile castigate , faima  sunt umbrite din pacate de problemele cu care se confrunta in prezent.

Celebrul star al TURCIEI cunoscut peste granitele tarii este cercetat pentru detinere ilegala de substante interzise. Alaturi de el sunt cercetate alte 53 de persoane printre care si alti actori.

Nume precum MEHMET ERDEM, SARP ATAK, HAKAN ILMAZ, KORAY CANDEMIR,RIZA KOCAOGLU tin primele pagini ale ziarelor. Pacat ca KENAN IMIRZALIOGLU a ajuns intr-o  asa situatie menita sa  socheze fanii.

KENAN IMIRZALIOGLU s- a nascut intr-o familie de fermieri  cu 3 copii. El este fratele mai mic. Are  doi frati gemeni o sora si un frate DERVIS si YASEMIN IMIRZALIOGLU.
kenan_imirzalioglu_biografie-actori-turcia

KENAN IMIRZALIOGLU s-a nascut  la 18 iunie 1974 in satul UCEM,  provincia BALA, ANKARA. Inalt are 1.93m si trasaturi frumoase, calitati care l-au recomandat pentru o cariera in modelling.

KENAN IMIRZALIOGLU este printre primii  castigatori ai titlului de BEST MODEL OF TURKEY in 1997. Tot in acelasi an a castigat titlul de BEST MODEL OF THE WORLD.

Premiile acestea i-au adus oferte de a juca in filme. Asa a ales drumul actoriei si spune ca nu regreta acest pas. Nu are studii de actorie.

La inceput de cariera a urmat cursuri de actorie cu nume sonore din lumea teatrului si apoi tot ce a facut a fost sa "fure" meserie de la cei mai buni.

Colegii au avut mereu numai cuvinte de lauda la adresa lui. Romancele au suspinat vazandu-l pe KENAN IMIRZALIOGLU in rolul EZEL din telenovela  cu acelasi nume.

Cuplul de indragostiti EZEL si EYSAN rol interpretat de  actrita CANSU DERE aka SILA au facut deliciul publicului.

CANSU DERE spunea despre  cat este de disciplinat actorul si despre faptul ca au lucrat la acest proiect cu bucurie.

CANSU DERE si KENAN IMIRZALIOGLU se cunosc de multa vreme si de aceea ii leaga o profunda prietenie. Parintii actorului MUSTAFA si  YILDIZ IMIRZALIOGLU oameni simpli sunt mandri de realizarile fiului lor cel mic.

Desigur ca nu se asteptau ca KENAN sa ajunga celebru. KENAN IMIRZALIOGLU a absolvit FACULTATEA DE MATEMATICA in cadrul UNIVERSITATII TEHNICE YILDIZ.

KENAN s-a mutat la ANKARA  la 12 ani si mai apoi in ISTANBUL. An de an KENAN a primit roluri in seriale .

Filmografia bogata ne arata un actor serios,profesionist ale carui premii castigate au dovedit ca nu degeaba a ajuns unul dintre cei mai buni actori.

A colaborat cu actori ca CEYDA DU VENCI,CANSU DERE, TUNCEL KARTIZ,NEJAT ISLER, SELIN DEMIRATAR,OGUZ MIKE GALELI.

A cunoscut faima  prin intermediul rolurilor din telenovele ca :  "SON OSMANLI YANDIM ALI" aka "THE LAST OTOMAN : KNOCK OUT ALI", "KABADAYI" aka "FOR HONOUR AND LOVE" si "EZEL".
wiki-kenan-imirzalioglu-blog-vedete

In primavara acestui an i s-a oferit rolul fantomei in "FANTOMA DE LA OPERA pusa in scena de ANDREW LYOD WEBER.

FILMOGRAFIE KENAN IMIRZALIOGLU

1996- BEYAZ SHOW - show televiziune

1998- 2002 ELI YUREK

2003-2005- ALACAKARAMLIK

2005-2007- ACI HAYAT aka BITTER LIFE aka VIATA NEDREAPTA

2007-KABDAYI

2007- THE LAST OTOMAN YANDIM ALI/ THE LAST OTOMAN YANDIM ALI

2009- EZEL

2010- EJDER KOPANI

2010- DRAGON TRIP

2011- FESTIVITATE la BURJ KHALIFA cu telenovela EZEL

2012- UZUM HIKAYE

2012- 2015 KARADYI

Pentru o asa celebritate cum este KENAN nu e de mirare ca nu se da in vant cu viata de noapte si mersul la distractii in cluburi?

Prefrea sa citeasca sa asculte muzica si sa se relaxeze in mijlocul naturii. Este un promotor al  vietii sanatoase  ii plac padurile.

Mare bautor de ceai ii place sa si-l prepare singur. Nicio masa fara miere la micul dejun. Recunoaste ca este mare amator de carne.

Adora sa joace  baschet si sa priveasca meciurile din NBA. Jucatorul sau preferat este JOE JOHNSON.

Sederea in AMERICA l-a facut sa se indragosteasca de  acest sport. Da, o perioada KENAN IMIRZALIOGLU a locuit in AMERICA.

Dorul de  casa si ofertele  pe care le-a primit  de a juca in filme si telenovele l-au facut sa revina in TURCIA.

Din 2012 si pana in prezent  activitatea profesionala i-a fost rasplatita cu premii la cele mai importante festivaluri de film. Calatoreste mult si anul acesta a fost prezent la FESTIVALUL de film de la ROMA.

In ceea ce priveste viata sa sentimentala KENAN IMIRZALIOGLU nu are de ce se plange.
Intr-un interviu a spus ca femeile il considera  un barbat atragator.

Era o gluma dar KENAN  a fost mereu inconjurat de femei frumoase. Inima generoasa KENAN le-a iubit pe toate. Doar este un romantic.

Ce nu uita sa iubeasca si cu mintea. In perioada 1990 -2000 KENAN IMIRZALIOGLU a fost alaturi de ZEYNEP TOKUS.

Dupa o pauza iubirea i-a dat intalnire si ca un facut  iubita avea acelasi nume ZEYNEP. A trait o frumoasa poveste de iubire intre 2003-2009 alaturi de ZEYNEP BESERLER.

Prietenii puteau sa jure ca vor ajunge in fata alatarului iar despartirea lor a uimit pe toata lumea.
noutati_kenan_imirzalioglu-actori-seriale-turcesti

Din 2010 pana in 2012 KENAN s-a iubit cu OZGE AKBULUT. In 2013 o alta frumoasa figura ca iubita in persoana actritei KUBRA KUCUK.

Un an a durat realatia lor. De la inceputul anului KENAN traieste iubirea alaturi de  SINEM KOBAL.

Ajuns la 41 de ani KENAN IMIRZALIOGLU nu pare grabit sa se casatoreasca. Poate cine stie frumoasa blonda SINEM actuala iubita il va convinge  de importanta  familiei.

Rolul MEHMET KOSOVALI din telenovela" ACI HAYAT" aka "VIATA NEDREAPTA" a ajuns la inima publicului si mai ales a doamnelor si domnisoarelor . Actorul are multe fan cluburi peste tot in lume.

Pe langa performantele actoricesti  KENAN IMIRZALIOGLU are o frumoasa voce de tenor. Pasiunea sa pentru dansurile traditionale turcesti este cunoscuta mai putin de catre public.

Detinatorul titlului de CEL MAI MODEL din lume din 1997 actorul care si-a castigat celebritatea traverseaza o perioada mai dificila din cauza acuzatiilor aduse de investigatori.

Ar fi pacat ca munca de o viata sa ii fie umbrita. Probabil ca urmatoarea  perioada pana se va limpezi situatia  nu il vom mai vedea pe KENAN IMIRZALIOGLU jucand in telenovele.

Asa este viata cateodata. Amara si nedreapta. Fiecare va plati pentru greseli. Din 29 iulie la ACASA TV va asteapta eroii telenovelei "ACI HAYAT" aka "VIATA NEDREAPTA".

O poveste de iubire cu staruri: KENAN IMIRZALIOGLU,SELIN DEMIRATAR si OGUZ MIKE GALELI.