Biografia EMMA ISHTA aka KIRSTEN CLARK eroina din serialul american Stitchers de la modelling la noua speranta a cinema ului american

WIKI: Se numeste EMMA ISHTA si a devenit populara in America gratie primului sau rol principal in  serialul drama "STITCHERS" o productie a canalului ABC.

Cine este EMMA ISHTA? Poate domnisoarelor figura ei le mai spune ceva.  Asta pentru ca  se prea poate sa o fi vazut defiland pe catwalk sau  sa le fi zambit din vreo revista ca VOGUE si HARPERS BAZAAR.

EMMA ISHTA s-a nascut in 1991 si deja  multe din vise i s-au indeplinit. Iar voi domnilor nu mai suspinati.

EMMA ISHTA este deja o femeie casatorita cu un barbat fermecator din tara ei natala. EMMA s-a nascut in BROOKFIELD, BRISBANE AUSTRALIA.

Pasiunea pentru actorie se intrezarea din anii copilariei si ai adolescentei dar pana la actorie domnisoara EMMA a calatorit prin toata lumea.

Emma-Ishta-Wiki-Vedete-Blog

La 13 ani a inceput deja o cariera in modelling. EMMA ISHTA are 1.78m si o figura angelica. Culoarea parului e blond natural.

Adevarate masuri de fotomodel de aceea dupa terminarea liceului EMMA si-a petrecut doi ani  calatorind intre PARIS, LONDRA si SYDNEY.

Parintii EMEI au sprijinit-o sa mearga pe drumul ales.Atat ei cat si  parintele vitreg.

EMMA a lucrat pentru campanii publicitare si a aparut in reviste ca VOGUE,  DKNY, D&E, V MAGAZINE, BAZAAR. Cu toate ca ar fi putut continua cu modelling-ul EMMA s-a desprins usor de meseria de model.

Mereu a vazut modelling-ul doar ca o usa care sa ii deschida portile catre actorie. A inceput cu roluri mici si iat-o acum in primul rol principal.

FILMOGRAFIE EMMA ISHTA

2014- POWERS- rol BELLA

2014-LOVE STORY IN MANHATTAN- rol CATHERINE

2014- BLACK BOX- CORA

2015- Stitchers- rol KIRSTEN CLARK

2015-SMILE BACK
Biografia EMMA ISHTA aka KIRSTEN CLARK

Inainte de a incepe filmarile la serialul Stitchers  frumoasa blonda si-a petrecut toata vara repetand. Si a obtinut si un rol in piesa de teatru "THE FLOOD"care a fost prezentata la FESTIVALUL NYC FRINGE.

Publicul a primit cu entuziasm noul serial a carei protagonista principala este EMMA.

In serialul "Stitchers" EMMA ii da viata personajului KIRSTEN CLARK. Ce face KIRSTEN CLARK de a entuziasmat publicul?

Este o tanara studenta extrem de inteligenta angajata de o  agentie guvernamentala sub acoperire. Ce face ea ?

KIRSTEN are un talent care poate ajuta la prinderea criminalilor. Cum ?

EACH TIME SHE STICHES INTO SOMEONE MEMORIES SHE EXPERIENCES THEIR EMOTIONS AND IT RECONNECTS THE NEURAL PATHWAYS IN HER BRAIN.

Hmm, interesant sa ai un asa talent. Sa poti patrunde in amintirile unor persoane decedate sa te folosesti de amintirile lor pentru a putea ajuta la descifrarea unor mistere care in final duc la prinderea criminalilor.

Daca KIRSTEN nu ar face asta acele amintiri s-ar pierde deci rolul ei in echipa este esential.

KIRSTEN este ajutata in acest procedeu de colegii de echipa fiecare dintre ei avand o istorie.

Mai multe nu va povestesc ca s-ar pierde din farmec. In orice caz acest serial  este unul care i-a entuziasmat pe americani. Si nu numai.

Regizorii americani sustin ca in curand EMMA ISHTA va deveni unul din cele mai intersante "importuri" din AUSTRALIA.

Un prim pas a fost facut pentru ca EMMA ISHTA deja s-a stabilit in NEW YORK si e tare indragostita de oras si de toate provocarile profesionale care o astepata.

Este hotarata sa devina o actrita profesionista. Greu de  crezut dar EMMA are hobby-uri care ar putea fi catalogate cam neobisnuite pentru un top model.

Biografie KIRSTEN CLARK Stitchers

De pilda EMMEI ii place sa tricoteze si este o fana declarata a shopping-ului dar nu de haine cum ati crede .

EMMA citeste mult si cea mai mare placere este sa colinde librariile in cautare de noi carti.

Asculta muzica  si restul timpului si-l petrece alaturi de sotul ei si de prieteni. Atunci cand a primit rolul in serialul "Stitchers" primul telefon l-a dat sotului ei.

La 24 de ani EMMA ISHTA impaca cu bucurie si profesia dar si viata de femeie maritata. Mereu a stiut ce vrea de la viata.

Iar viata i-a zambit si i-a daruit oportunitati. Este la inceput de cariera iar americanii o considera  una dintre actritele " most promising."

Si de ce nu ar fi asa ? Calitatile fizice nu ii lipsesc. Urmeaza sa le dubleze cu experienta si seriozitate.

EMMA ISHTA esta actrita  si model. Cu siguranta vom mai auzi despre ea.
MAI POTI CITI