Biografia ANDREEA PERMINOV actrita, prezentatoarea ANTENA 3 a primului jurnal in engleza destinat comunitatii expatilor din Romania

De ZIUA AMERICII, 4 IULIE, ANTENA 3 va prezenta prima editie a JURNALULUI  ANTENA 3- HEADLINES.

Jurnalul va fi in intregime in limba engleza si se adreseaza comunitatii de expati care locuiesc in ROMANIA.

Se va pune accent pe principale subiecte din Romania apoi vom afla informatii de interes pentru expati din toate capitalele lumii precum si detalii despre organizarea de evenimente  ale ambasadelor straine in tara noastra.

Subiectele zilei din ROMANIA precum si informatii de interes pentru o comunitate interesanta aceea a expatilor vor fi analizate de luni pana vineri de la ora 8.30 dimineata.
Wiki ANDREEA PERMINOV Antena 3

Surpriza placuta a postului ANTENA 3 era nevoie de un asemenea jurnal  intr-o tara care se respecta.

Acum surpriza cea mare este prezentatoarea acestui jurnal de  stiri in limba engleza.

Era nevoie de un jurnalist  instruit si bun cunoasctor al limbii engleze cu o dictie superba si cu un fizic care sa "treaca sticla".

Sunt convinsa ca putini sunt cei care au auzit de numele ANDREEA PERMINOV. Informatii despre ea sunt extrem de putine.

Asta pentru ca o perioada a fost plecata din tara. Si daca ea ar fi vrut ar fi putut ramane  definitiv in AMERICA.

Unde ar fi avut parte de un viitor stralucit la HOLLYWOOD.
Si asta o spun unii din cei mai mari regizori americani  care au ramas impresionati de talentul romancei.

Asadar dragilor  sa  vedem cine este ANDREEA PERMINOV. A  teminat facultatea de actorie a aparut in reclame si chiar in emisiuni de televiziune.

Dar prea putin in ROMANIA. La doauzeci si ceva de ani ANDREEA se prezenta la castinguri in strainatate.

E drept ca nu a jucat in mai mult de trei filme dar este destul pentru a vedea cat este de talentata si care sunt motivele pentru care regizorii au ramas placut impresionati vazand-o.

Noua prezentatoare a ANTENEI 3 este de profesie actrita. Istoria familiei ei  este una interesanta.

Parintii ANDREEI se trag dintr-un  sat de pe langa GIURGIU. Dar arborele genealogic al familiei numara o serie de adevarate personalitati.

Bunicul din partea tatalui  VICTOR PERMONOV se tragea dintr-o veche familie aristocratica rusa cu traditii militare. VICTOR PERMINOV a fost unul din cei mai reputati medici.

Ba mai mult este unul din cei care au pus bazele  orasului PERM in vremea lui  PETRU cel MARE. Sotia acestuia a fost o intelectuala de origini germane om de stiinta, matematician.

Era nepoata lui HANS DIETRICH GEUSCLER fost ministru al AFACERILOR EXTERNE.

Cu o asa istorie de familie si cu origini ruso germane si romane e de inteles  de unde a mostenit ANDREEA frumusetea. ANDREEA PERMINOV are o frumusete  rafinata care te tintuieste pe loc.

Absolut socanta si nu este o gluma. Cum altfel  sa explici de ce un regizor ca JOEL SCHUMACHER a stat si a privit fotografia ANDREEI timp de mai bine de jumatatea de ora.

ANDREEA vorbeste engleza si germana. A colaborat cu actori ca MICHAEL FASSBENDER cel care a trait o poveste de iubire  scurta si intensa cu MADALINA GHENEA.

Apoi cu actori ca HENRY CAVIL, GERARD MC SORELY, GABRIEL RAUTA, ANA POPESCU, DOMINIC PURCELL, FLORIN PIERSIC JR.

JOEL SCHUMACHER cel care si-a adus contributia la  descoperirea unor actori ca JULIA ROBERTS, COLLIN FAREWELL, KIEFER SUTHERLAND   cand a urmarit caseta trimisa la auditii si a vazut poze cu ANDREEA s-a hotarat pe loc.

Si nu a mai chemat pe nimeni la auditii. ANDREEA PERMINOV are o privire care iti spune ca ar putea veni de undeva de departe. Este ceva mai mult decat fascinat in persoana ei.
Biografia ANDREEA PERMINOV Blog Vedete

Nu numai frumusetea ravasitoare dar puterea ei de a se implica in profunzimile unui rol. O sensibilitate profunda si o inima generoasa.

Si o timiditate neasteptata. Pentru nu prea vorbea cu colegii sai la filmari putea fi lesne confundata cu o persoana preocupata mai mult de moda si de lucruri de interes pe placul unui model.

Asta pana o vedeai jucand. ANDREEA PERMINOV  face ce face pentru a-si ascunde sensibilitatea iar privirea ei te seduce intr-o clipa.

In 2007 a fost distribuita in CLOWM al carui producator MARCO VALERIO PUGINI este cel care a semnat regia unor filme premiate. Dintre acestea amintim : CLANUL SOPRANOS, ANGELES IN AMERICA,ROME.

Performanta ei in acest film  a fost asezata la acelasi nivel cu al actritei CHARLIZE THERON din filmul "THE MONSTER" pentru care a primit OSCAR-ul.

Iata impresii ale specialistilor despre ANDREEA PERMINOV.

SHE IS A BELIVER. 
SHE IS NOT "SCHOOLED IN ACTING ALL THAT SHE HAS TO GIVE IN FRONT OF THE CAMERA COMES NATURALLY FROM INSIDE,FROM A DEEP UNDERSTAND OF HER OF THE CHARACTER SHE INTERPRETS.
SHE IS GENUINE AND HAD AN AURA.
THERE IS AN AURA ABOUT HER AND EXPLODES IN LIGHT.

In 2008 ANDREEA PERMONOV a jucat in filmul"PA RA DA" iar in 2009 in filmul regizat de JOEL SCHUMACHER" BLOOD CREEK."

Ramane un mister de ce nu a mai dorit ANDREEA PERMINOV sa isi continuie activitatea de actrita .
Americanii ar fi primit-o cu bratele deschise.

Avea si recomandari nu e chiar usor ca jocul tau actoricesc sa fie comparat cu performantele unei actrite de talia lui CHRALIZE THERON.

Poate dorul de casa a adus-o pe ANDREEA acasa in ROMANIA. Si cine stie poate vom reusi sa o mai vedem si in alte filme. Curios este ca in ROMANIA ea nu a jucat.

A acceptat oferte pentru reclame. Se pricepe si la scris. Are un blog  si oferta ANTENEI 3 i-a placut si a acceptat-o. Nu va fi o problema doar stim ca vorbeste fluent engleza si germana. Are si dictie doar e actrita cat despre infatisarea sa mai este ceva de spus?

Frumusete rafinata combinata cu inteligenta si sensibilitate. ANDREEA iubeste oamenii si ii place sa se implice in orice activitate care poate schimba ceva in bine si care aduce un strop de alinare unor suflete  chinuite.

Vorbim de actiuni caritabile un domeniu pe placul ANDREEI. In copilarie si adolescenta ANDREEA era preocupata de scoala . La nivel de olimpiade.

Pare firava dar este puternica. Iar frumusetea ei ar fi putut sa ii joace feste. A avut grija sa dubleze calitatile fizice cu cele care dovedesc ca nu este doar frumoasa si atat.

Cinci zile pe saptamana ANDREEA PERMINOV ne va purta prin capitalele lumii de la BRUXELLES, WASHINGTON, LONDRA, PARIS, BERLIN.

HELLO, I AM ANDREEA PERMINOV and I LL WAIT YOU AT THE ANTENA 3 HEADLINES.
Asta veti auzi de luni pana vineri de la 8. 30 dimineata.

andreea_perminov_cv_prezentatoare_antena3_stiri_englezaUn jurnal de stiri in limba engleza. In scurt timp s-ar putea sa deveniti dependenti de acest jurnal.
ANDREEA PERMINOV o  aparitie sofisticata.

O prezentatoare  de calibru cum orice televiziune si-ar dori. Nu este uimitor sa privesti o domnisoara care s-a imprietenit cu televiziunea in ROMANIA asta in dauna unei cariere de viitor in AMERICA?

ANDRREA PERMINOV este NOUA VEDETA a ANTENEI 3. Voi ce spuneti ? Este in stare sa aduca audiente ?

Si ceea ce incinta cel mai tare este discretia de care se inconjoara. Cine poate spune care este data ei de nastere ? Ce prieteni are?

Dar oare  are si un iubit? Care ii sunt pasiunile ? Ce isi doreste cel mai mult ? Pe cine apreciaza?

Acestea sunt intrebari ale caror raspunsuri se vor lasa asteptate. Poate ANDREEA PERMONOV este in stare sa "fenteze" curiosii. Este ea o adepta a showbiz-ului?

Va aparea la evenimente ? Stim ca atunci cand iti doresti ca viata ta privata sa ramana doar a ta  se poate.

U exemplu in acest sens este frumoasa MONICA DASCALU de la PRO TV. Prea putine lucruri au aflat jurnalistii de can can despre MONICA.

Isi vede de  jobul ei de care se achita in cel mai profesionist mod cu putinta. Iar viata ei privata ramane doar a ei.

Acum este o femeie casatorita extrem de fericita  cu al sau sot. Poate uneori a fost izlolata din cauza incapatanarii ei de a nu aparea la vreun eveniment.

Asa si cu ANDREEA PERMINOV. Ramane de vazut cum va primi publicul jurnalul prezentat de ea.

De luni 6 iulie 2015 ANDREEA PERMINOV intra in "paine". 4 iulie 2015  a fost primul jurnal HEADLINES.

Ii uram succes si speram ca ziua primului jurnal sa ramana ca una din cele mai frumoase amintiri. Un debut in lumea prezentatoarelor de stiri.

Pentru ca ANDRREA PERMINOV is"A NATURAL BORN STAR" asa cum au spus unii.

Are acel" JE NE SAIS QUOI" THAT MAKES HER EXTREMLY INTRIGUE.

Retineti numele ei : ANDRREA PERMONOV actrita,  blogger-ita si acum  NEW ENTRY in lumea jurnalelor de stiri.
MAI POTI CITI