Biografia ALINA MARULIS: de la afaceri cu Victor Slav la cancan-uri cu Bianca Dragusanu

Cancan-uri mondene cu vedete despre care se inventeaza 'chestii' pentru mai prinde cateva click-uri aducatoare de trafic si de bani.

Ziarul Cancan de azi titreaza cu litere mari de tot: "Imagini de senzatie! I-a facut flagrant lui Slav in timp ce lua cina cu “amanta” Alina! Cum s-a razbunat Bianca pe rivala ei"

Bianca este Bianca Dragusanu, Slav este Victor Slav dar cine este ALINA?

Alina din povestea de cancan este Alina Marulis (varsta 29 de ani). Despre Alina si Victor Slav a inceput sa scrie in tabloidele de stiri mondene din luna mai 2015. Atunci Alina Marulis a fost considerata la unison ca fiind NOUA IUBITA a lui Slav.

Biografia Alinei Marulis a fost luata la puricat de fiecare din manuitorii de tastaura din redactiile ziarelor online de profil si intr-un final... stirea s-a stins. Senzationalul "cuplului" Alina Marulis - Victor Slav nu a mai fost de actualitate.

alina marulis biografia iubitei femei de afaceri din viata lui victor slav

Asta pentru ca relatia dintre cei doi era o relatie de ... AFACERI.

Iata ce a declarat Alina Marulis pentru SpyNews:  "Faptul ca avem o prietenie, un business, asta nu înseamna ca trebuie sa se inventeze fel si fel de lucruri si faptul ca se duc anumiti oameni si spun lucruri neadevarate inseamna ca isi asuma responsabilitatea. Sunt niste minciuni, niste inventii ordinare. Nu exista asa ceva."

Daca sunteti curiosi ce biografie "plina de secrete" ascunde Alina Marulis, iata in mare ce au reusit scotocitorii cancan-urilor sa gaseasca.

Alina  Marulis s-a maritat in 2010 la varsta de 24 de ani. Insa mariajul nu a durat foarte mult. Din diverse motive Alinei  a decis sa divorteze trei ani mai tarziu, marturisind prietenilor ca nu mai are aceleasi sentimente fata de sotul ei.

Apoi ca femeia s-ar fi indragostit de un om de afaceri, al carui nume desigur nimeni nu l-a aflat. O relatie frumoasa dar si tensionata dupa care Alina ar fi ramas cu un apartament intr-un cartier rezidential din Popesti Leordeni,  si cu o masina de lux.  Insa dupa cum nimeni nu aduce dovezi, sa o luam cu titlu de zvon.

In urma cu 3 luni Alina Marulis si Victor Slav au inceput impreuna o afacere in domeniul constructiilor.

Tot din acelasi SpyNews citam: ""Eu nu sunt o fetiscana venita din nu stiu ce provincie si sa ma combin cu unul sau altul ca sa ma afirm. Faptul ca am început o afacere cu Victor este altceva, nu are legatura cu alte lucruri, sub nicio forma".

Si stirea din Cancanul de azi? Ei bine... este vorba de niste fotografii in care Bianca Dragusan a mers la masa la care se aflau Victor si Alina, i-a salutat, le-a zambit, dupa care a trecut la fapte. S-a dus la fostul ei sot si l-a sarutat pe gura. Iar in final, Victor a pupat-o pe Alina pe obraz, dupa care s-au despartit.

Cu siguranta... senzational de senzational!