Biografia actritei ESRA AKHISARLI aka ZELIKA din PUTEREA DESTINULUI se ascunde de lume

WIKI: cine este ESRA AKHISARLI? Am putea spune ca este actrita doar am vazut-o in popularul serial "PUTEREA DESTINULUI".

ESRA AKHISARLI a interpretat-o in serial pe ZELIHA o fata  frumoasa si misterioasa cu un destin greu incercat.

Nu a avut parte de barbatul iubit, a ramas insarcinata cu seful de clan BERZAN. Tatal ei a murit incercand sa  nu se abata de la ceea ce il obliga traditia straveche.

Desi rolul ei in serial nu a avut prea mare intindere iata ca ZELIHA a reusit sa iasa in evidenta. Si  atat de  hotarata a fost sa nu il accepte pe BERZAN in viata ei incat acesta s-a sinucis de inima rea.

Biografie ESRA AKHISARLI aka ZELIKA

Si uite asa figura acestei femei ne-a ramas intiparita in minte. E drept ca are o frumusete care atrage.

Cine doreste sa afle mai multe lucruri despre viata actritei este invitat sa astepte vremuri mai bune.

Pana va dori domnisoara ESRA AKHISARLI. Posibil ca rolul ZELIHA din PUTEREA DESTINULUI sa ii fi fost de ajuns.

Cert este ca au trecut deja sapte ani de la terminarea serialului si pe ESRA nu am mai vazu-o in alte seriale. A acceptat sa apara in cateva reclame si showuri de televiziune.

Dar nu ca prezentatoare ci ca invitata. E drept ca atunci cand danseaza se afla in centrul atentiei. Ba chiar si moderatorul nu rezista si o invita la dans.


ESRA AKHISARLI s-a nascut si traieste la ISTANBUL. Dintre filmele ei favorite enumeram "SWEET NOVEMBER","CHOLERA STREET".

Ii place muzica americana dar si cea latina.Asculta formatii ca BLACK EYED PEAS dar in acceasi masura ii asculta pe ENRIQUE IGLESIAS,HAKTON CANEV, TRACEY CHAPMAN.

Nu stim daca este absolventa unei facultati de actorie. Cert este ca  ii place  la nebunie sa fie misterioasa. Sau poate ca nu suporta si nu s-a adaptat la tumultoasa viata din showbiz.

Biografie ESRA AKHISARLI aka ZELIKA
Poate in centrul preocuparilor sale nu este actoria si nu isi doreste o cariera.  E musai sa fii in cercul ei de prieteni pentru a avea acces la informatii despre viata sa.

Posibil ca rolul ZELIHA din "PUTEREA DESTINULUI" sa fi fost primul si ultimul  rol interpretat in telenovele.

In orice caz la fel ca si ZELIHA in viata ESRA AKHISARLI este o tanara extrem de hotarata. A ales sa nu fie in centrul atentiei si nici macar  de fani nu are nevoie.

Poate ca timpul o va face sa renunte la aceasta atitudine sau poate ca vreun producator ii va oferi un rol important de nerefuzat.
Biografia actritei ESRA AKHISARLI aka ZELIKA

Pana atunci voi cei care ati indragit-o pe ESRA AKHIRSARLI trebuie sa va multumiti numai cu cateva fotografii.

Redactia echipei VEDETEBLOG.COM va va tine la curent cu informatii noi despre  actori, actrite, cantareti si cantarete, oameni ce  sunt personalitati si VEDETE.

ESRA AKHISARLI este exemplul cel mai bun de VEDETA NON VEDETA. Ii sunt de ajuns familia prietenii si posibil iubitul.
MAI POTI CITI