Wiki monden: Oana Zara iubita lui Smiley cancan fara finalizare in tabloidele online

OANA ZARA concurenta de la Romanii au talent si coregrafa canataretei Lidia Buble tine prima pagina a tabloidelor de astazi.

Unele ziare mondene o prezinta pe Oana Zara ca fiind noua iubita a lui Smiley, pe cand altele spun ca este doar o presupunere neintemeiata.

Oana Zara a sustinut vineri seara un dans impreuna cu iubitul ei, Alex, finalizat cu o imbratisare suspecta din partea lui Smiley.

Smiley a recunoscut ca o place pe Oana si probabil ca daca de fata nu ar fi fost si iubitul acesteia, lucrurile ar fi „degenerat”.

Asta este doar una dintre pareri.

Cei de la ziarul Cancan mentioneaza ca vinerea trecuta, in finala Romanii au talent, Smiley abia ca s-a mai putut controla, imbratisand-o pe Oana si sarutand-o de fiecare data cand a avut ocazia.

biografia oana zara iubita lui smiley blog vedete

In ciuda faptului ca Oana Zara ar fi avut, din cate se pare, o relatie tocmai cu partenerul ei de la "Romanii au Talent".

Mai mult chiar, se scrie ca sagetat de Cupidon, Smiley s-a comportat ca un adolescent amorezat in preajma Oanei Zara.

Scurta biografie Oaza Zara

In varsta de 21 de ani, Oana Zara a absolvit Colegiul National "Andrei Saguna” din Brasov.

In prezent Oana este studenta la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica "Ion Luca Caragiale" din Bucuresti.

Oana Zara si-a descoperit talentul de dansatoare la varsta de 10 ani, cand a inceput sa ia cursuri de dans modern, dupa doi ani de gimnastica artistica.

Merge la cursuri de dans sportiv, street dance, dans contemporan si a practicat modelingul, defiland pentru mai multi designeri din tara noastra.

Oana a abandonat cariera de model si, in momentul de fata, studiaza dansul contemporan.

wiki oana zara smiley poveste de iubire cu cancan senzational

Oana Zara este buna prietena cu solista Lidia Buble, careia ii concepe coregrafiile din concerte.

In 2014, Oana a facut parte din trupa de balet a show-ului "O iubire de-o vara" de la Kanal D.

Oana isi facuse un obicei de a face spagatul in fiecare editie la care participa, asa ca Liviu Varciu s-a gandit sa se convinga personal de cat de elastica este fata.

Oana n-a zis nu si si-a desfacut picioarele direct in bratele lui Varciu care a avut parte de o experienta indecent de fierbinte.

Si da... orice este posibil! Poate ca exista un adevar in toata povestea si intre Smiley si Oana Zara s-a infiripat ceva. Poate chiar o poveste de iubire...
MAI POTI CITI