Wiki Alin Petrache 'olimpicul' ce se iubeste cu Cristina Badanoiu fosta lui Remus Truica

Cristina Badanoiu isi trece in CV-ul neoficial o noua cucerire masculina de marca. Paparazzi ziarului CANCAN l-au fotografiat si filmat pe Alin Petrache alaturi de noua sa iubita... nimeni alta decat Cristina Badanoiu.

Nascuta in septembrie 1981, Cristina Badanoiu, s-a remarcata printr-un tur de forta in vietile multor barbati faimosi si bogati.

Pe “lista scurta” a femeii apar Marian Ionescu, liderul Directia V, Remus Truica, gruzinul Amiran Dzanashvili (fost proprietar de cazinouri in Bucuresti, retinut de curand in dosarul de proxenetism al lui Sile Camataru) sau nelipsitul de pe orice lista serioasa - Adrian Mutu.
biografia alin petrache cv de rugbist sef peste olimpici

In prezent, Cristina Badanoiu este angajata la Romatsa, unde este referent la Departamentul “Resurse umane” si este platita cu cateva mii de euro lunar. Acolo a ajuns sa lucreze prin interventia directa a lui Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, dupa cum afirma unele surse.

Dar sa vedem si care este biografia lui ALIN PETRACHE presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman si iubitul actual al Cristinei Badanoiu.

Ali Petrache este nascut pe data de 29 octombrie 1976, la Bucuresti. A fost jucator de rugby, are 1,93 si a jucat de-a lungul timpului pentru Dinamo, RC Paris, Bordeaux Begles, RC Toulon si Beziers.

Pentru nationala de rubgy a Romaniei a evoluat intre 1998 si 2004.

Incepand din 8 aprilie 2009, ocupa functia de presedinte al Federatiei Romane de Rugby.

Alin Petrache are trei copii, e deputat PSD ales (in 2012) in Colegiul 15 din Bucuresti si, nu in ultimul rand, este fiul iubit al miliardarului din afaceri exclusiv cu statul Adrian Petrache.

Despre Adrian Petrache, presa a scris de nenumarate ori ca este extrem de apropiat de fostul premier Adrian Nastase, de pe urma caruia s-a imbogatit.

Cu cativa ani in urma, mai exact intre 2000 si 2004, era o tripleta celebra: Adrian Petrache, Alex Bittner si Dorin Cocos despre care a tot vorbit si marinarul de la Cotroceni, Basescu Traian.

Ca si avere, Alin Petrache detine mai multe terenuri: 5,1 ha in Ghimpati (Giurgiu), 0,5 ha in Valea Marului (Galati), 38,89 mp in Bucuresti si 38,57 mp in Bucuresti - toate dobandite cu titlul de mosternire (coproprietar este Petrache Dan Cosmin). De asemenea, mai detine 421,69 mp in Bucuresti (donatie) si 600 mp in Fundata (Brasov) prin vanzare-cumparare.

Petrache jr. mai are un Mini Cooper (achizitionat in 2009), un Audi 80 (1978) si o Aprilia Mojito (2008).

Mai detine obiecte de arta si cult (in valoare de 83.000 de euro), ceasuri de mana (67.000 de euro) si bijuterii in valoare de 41.000 de euro.

Cei de la CANCAN sustin ca relatia dintre Alin si Cristina ascunde si 'chestii' de natura politica.

Astfel, cu complicitatea Cristinei Alin Petrache art incearca sa candideze din partea UNPR pentru functia de Primar al Sectorului 1.

Asta mai ales ca 'iubita' sa, Cristina Badanoiu este bine relationata in organizatia de femei a UNPR Bucuresti, acolo unde are o mare influenta.

Iar domnisoara ar trebui sa faca jocurile in favoarea iubitului si sa-l propulseze ca "sageata" a UNPR in cursa pentru Primaria sectorului 1.

Dar acestea sunt simple speculatii jurnalistice despre un posibil CV de primar al actualului 'sef' de la Comitetul Olimpic si Sportiv Roman.
MAI POTI CITI