Biografia RACHEL REED romanca care a cantat pe aceeasi scena cu LOREEN spune "JE SUIS PERDU" un featuring cu CHI PAH

WIKI: RACHEL REED orice ati crezut pana acum  e adevarat. Ea este singura cantareata din ROMANIA care a cantat pe aceeasi scena cu LOREEN si alte nume mari ale muzicii internationale.

Surprinzator da, RACHEL REED s-a nascut in ROMANIA la 12 octombrie 1988. Aceasta fata ambitioasa a avut mai mult succes pe scenele internationale.

Din 2012 de cand s-a lansat pe piata muzicala romaneasca RACHEL a mers pas cu pas vorba stim noi cui pe drumul ales.

A cantat de mica si pentru ca joaca a devenit mai mult decat o pasiune RACHEL a inceput sa ia lectii de muzica si sa participe la concursuri de muzica.

Iar succesul a venit aproape firesc cand RALUCA STOICA aka RACHEL REED s-a lansat cu piesa  "MY FAIRY TALE".

O melodie despre iubire si sentimente si emotii. Atunci cand s-a lansat RACHEL era bruneta dar in timp s-a gandit ca blondul ii poate aduce mai mult  sex appeal.
Biografie RACHEL REED Blog Vedete

Blonda sau bruneta  mai importanta este VOCEA. Iar RACHEL sta cat se poate la acest capitol.

O voce minunata un amestec de "copilaresc" si inflexiuni "soft". Daca "MY FAIRY TALE" a venit cu un mesaj puternic tot in aceeasi directie s-a mers si pentru urmatoarele melodii.

Dupa primul single ce s-a dovedit o reusita RACHEL a venit cu "DIFFERENT SOUND" ce s-a bucurat de un bun feed back atat din partea publicului cat si al criticilor muzicali.

Daca prima sa piesa s-a bucurat de promovare la cele mai importante radiouri din PORTUGALIA, GRECIA,LIBAN RALUCA a mai scos o melodie "RECONNECT TO YOU" o colaborare cu  ALEXANDER SHIVA.

Doar una e cantareata romanca care a cantat pe aceeasi scena cu CARLPRIT, RYAN LEWIS ,LOREEN in turneul NRJ MUSIC TOUR DIN LIBAN.

Timp in care RALUCA si-a facut prieteni si a petrecut clipe frumoase in care a putut imbina munca si distractia. A avut vreme sa colaboreze si cu  un producator portughez pentru piesa DESTINY.

In urma cu cateva zile in colaborare cu  CHI PAH,  RACHEL REED a scos pe piata piesa in limba franceza "JE SUIS PERDU".

Bineinteles ca unii au gasit sa scoata in evidenta mai mult faptul ca in videoclip RACHEL apare "nude"   o parte a corpului sau putand fi admirata.

In primul moment melodia iti aduce aminte de VANESSA PARADIS cu al ei shot single de la inceputurile carierei "JOE LE TAXI". RACHEL incearca sa induca acel farmec incarcat de senzualitate al frantuzoaicelor.

Daca a reusit sau nu ramane sa va convingeti.  O dictie mai "franceza" nu ar fi stricat. Tot ce conteaza pentru RACHEL REED este sa reuseasca  sa transmita publicului acel" vibe" care sa aduca energie.

Iar lumea sa fie invaluita de mesajul cantecelor imbracate in bucuria sentimentelor. Despre viata sa sentimentala nu vorbeste dar a recunoscut ca a traversat si perioade dificile.

Dar MUZICA a reusit sa o aduca pe drumul cel bun. Si-a dedicat  cea mai mare a timpului muzicii si acum nu poate concepe  existenta in afara ei.
Wiki RACHEL REED Vedete Blog

Numai cuvinte de lauda pentru domnisoara blonda acum. Fanii o adora  si vin la concertele ei. Invitatiile la emisiuni radio si tv au devenit de acum o obisnuinta.

In rest isi petrece timpul in studiou si la concerte. Cu pauze mici de relaxare si de incarcare a bateriilor.

RACHEL REED  si-a gasit locul in inima publicului. Asadar "JE SUIS PERDU" nu isi are loc in viata reala a blondei.

Dar pentru indragostiti ultima melodie a cantaretei este ca un balsam pentru inima.

Cu siguranta RACHEL REED  mai are multe lucruri de spus in muzica. Aplauze pentru abnegatie si ambitie.

Si nu in ultimul rand RACHEL REED a intrat in topul cantaretelor  al carui fizic place publicului.
MAI POTI CITI