WIKI SOFIA NIKITCHUK MISS RUSIA 2015 , o frumusete altfel sau viata unei reprezentante a frumusetii

Tatal VICTOR GRIGORIEVICH  este militar de profesie iar mama  TATIANA VASILIEVNA este medic. In aceasta familie s-au nascut o fata SOFIA si un baiar PAVEL.

O familie cu doi oameni preocupati de joburile lor o casa in care cei doi copii au trait in armonie  si in care a existat mereu preocupare pentru carti, studiu muzica si arte frumoase.

SOFIA a crescut in acest spirit. In liceul cu specializarea de muzica si arte a practicat si voleiul dar si-a manifestat interesul si pentru gimnastica.

Dar si pentru entertainment, televiziune, opere de caritate, baluri. In urma cu trei ani intreaga familie s-a mutat la YEKATERINBURG un loc plin de frumusete. Peisaje, arhitectura si oameni de treaba.

Dupa terminarea liceului mezina familiei SOFIA a mers la facultate la FEDERAL UNIVERSITY si a studiat FACULTY OF HUMANITIES AND ART. Nu e de mirare avand in vedere gustul si sensibilitatea pentru arte dezvoltate din copilarie.
Biografia-Sofia-Nikitchuk-Miss Russia-2015

In curand SOFIA isi va putea lua diploma si spune oricui ca e mandra de asta. E mandra de educatia primita si de facultatea pe care a terminat-o.

Ce  specializare are SOFIA NIKITCHUK? Ati auzit de PERSONNEL MANAGEMENT? Ei da acum nu mai poate spune nimeni ca ete o MISS fara studii o fata care se poate lauda doar cu atuurile fizice.

SOFIA NIKITCHUK s-a nascut la 20 octombrie 1993 in orasul SNEZHINSK in regiunea CHELYABINSK. In 2014 a a castigat tilul de MISS YEKATERINBURG.

Daca o privesti pe SOFIA NIKITCHUK iti vei da seama ca nu degeaba este atat de sigura pe frumusetea ei dar  dar si mostenire genetica.

Chipul ei fara cusur la fel ca si corpul  bine lucrat au ajutat-o sa castige  titlul de MISS.

Asta i-a sporit increderea si a participat la concursul de MISS RUSIA 2015. Fireste ca familia este mandra si de aceasta realizare. Nu-i putin lucru ca fata ta sa fie aleasa ca cea mai frumoasa femeie din RUSIA.

Castigarea concursului de MISS RUSIA 2015 ii da dreptul sa participe la alte doua competitii faimoase ca MISS WORLD si MISS UNIVERSE ceea ce sigur ii deschide un drum spre o cariera si noi orizonturi profesionale.

Ce a castigat in urma participarii concursului de MISS RUSIA 2015?

Un premiu in bani in valoare de 3 milioane de ruble si o masina. SOFIA NIKITCHUK a primit coroana de MISS de la predecesoarele  castigatoare ale ultimilor editii  JULIA ALIPOVA si VICTORIA LAPYEVA originara din YEKATERINBURG orasul in care s-a mutat si SOFIA cu familia

Tanara si frumoasa SOFIA NIKITCHUK a semnat un contract cu agentia ALEXANDER si a particpat la mai multe sedinte foto profesionale care au iesit minunat.

In juriul care i-a inmanat coronita de cea mai frumoasa fata din RUSIA in 2015 au facut parte personalitati precum actorul ALEXANDER OLESKO, fosta MISS UNIVERSE 2002 OXANA FEDOROVNA si designerul IGOR CHAPURIN.

Juriul a avut de ales dintre 50 de concurente. In finala au ramas douazeci de concurente. Dintre acestea au intrat zece fete in marea finala si apoi din acestea doar trei.
Wikia Miss Russia 2015 Sofia Nikitchuk

ALEXANDER OLESKO a fost si in juriul la MISS YEKATERINBURG 2014 asa ca frumoasa SOFIA il considera o cunostinta veche.

Pentru prima oara la concursul MISS RUSIA 2015 au avut voie sa participe si concurente din  CRIMEEA, SINFEROPOL, SEVASTOPOL si KERCH.

O premiera aplaudata de toti cei din bransa concursurilor de frumusete.

In timpul desfasurarii ceremoniei de incoronare a celei mai frumoase fete la MISS RUSIA 2015 SOFIA NIKITCKUK si-a anuntat  conationalii ca ar trebui ca strainii din RUSIA sa vina sa viziteze YEKATERINBURG devenit de acum casa ei si vestita RED SQUARE adica PIATA ROSIE din MOSCOVA.

Inca o data se adeveresta ca frumusetea femeii este oricand un bun agent de promovare a unei tari.  asta daca s edesafsoara in cadrul unui concurs serios cum este cel de MISS WORLD , MISS UNIVERSE.

In orice caz MISS RUSIA 2015, SOFIA NIKITCHUK poare oricand fi o buna reprezentata a tarii sale in lume. Frumusetea dublata de inteligenta si carisma ii pot asigura unei castigatoare de MISS un viitor stralucit.

II dorim SOFIEI NIKITCHUK  sa isi construiasaca o cariera asa cum isi doreste. Are toate atuurile. este o fata instruita care a inteles ca doar muncind si perseverand paote ajunge acolo unde isi doreste.

Si da frumusetea nu este indeajuns sa fii fericita si sa iti construiesti o cariera. Adica NUMAI FRUMUSETEA si atat. SOFIA NIKITCHUK este si frumoasa si talentata si educata.

Si chiar vrea sa faca ceva cu viata ei. nu este genul de fata care sa isi doreasca sa fie doar iubita sau sotia unui om influent. De asta este atat de necesara EDUCATIA de care SOFIA este atat de mandra.

O FEMEIE care isi construieste viitorul cu forte proprii. Un sincer BRAVO! O castigatoare de MISS RUSIA stie ca a te implica in actiuni umanitare este de la sine inteles. Aceste actiuni vor face parte din viata sa de aici inainte.
Sofia-Nikitchuk-Wiki-Biografic-Blog-Vedete

Acum spuneti-mi cate fete castigatoare de MISS in ROMANIA s-au evidentiat prin ceva in afara de a fi iubita cuiva sau chiar mai rau aparitii in cluburi baruri si tot felul de lucruri care nu pot face cinste unei MISS.

In sport in patinaj si in arta  in cinema si in muzica RUSIA isi dovedeste suprematia. Iar frumusetea rusoaicelor este proverbiala. Priviti-o doar pe MISS RUSIA 2015.

Oricand are  asigurata o cariera in actorie. Sau in orice si-ar propune.

MISS RUSIA este un exemplu si model pentru alte mii de fete care muncesc si isi doresc sa ajunga sa primeasca coroana de MISS.

Asteptam sa  auzim vesti despre frumoasa MISS RUSIA 2015, SOFIA NIKITCHUK. Si de ce nu paote SOFIA isi va reprezenta tara la concursul de MISS WORLD.

Poate SOFIA NIKITCHUK isi doreste sa ajunga nu numai cea mai frumoasa femeie din RUSIA anului 2015 ci si cea mai frumoasa femeie din lume.