Wiki: Moartea hip hopperului NANU accident sau crima si ce ramane in urma artistului

Stirea mortii artistului HIP-HOP MIHUT NAN cunoscut de public ca NANU a indoliat fanii iar prietenii si familia nu isi revin din soc.

Care este biografia lui MIHUT NAN? Iubitorii muzicii de hip hop il stiu pe artist ca fiind indragostit de muzica ,practic viata lui se desfasura numai in aceste coordoante.

Cum nu toti asculta muzica hip hop sa vedem  cine a fost NANU? De fapt daca ati asculta una din melodiile sale ati auzi cum se prezinta MIHUT NAN aka NANU.

"SUNT DIN TOPLITA

ARDELEAN SUTA la SUTA

Ce NU VINE CU MARFA CONTRAFACUTA"

Intra-devar MIHUT NAN aka NANU s-a nascut in TOPLITA acum 26 de ani. Pana acum apropae doi ani doar muzica reprezenra iubirea sa.
biografie mihut nan aka nanu moarte misterioasa

Intre timp NANU isi gasise linistea  isi intemeiase o familie. Era fericit pentru ca pe lume venise baiatul sau asa incat NANU avea toate motivele din lume pentru care sa traiasca.

Moartea sa este tragica neasteptata si surprinzatoare. In cursul zulei de ieri NANU calatorea cu trenul si mergea la BRASOV sa isi viziteze niste prieteni.

Aseara aproape de miezul noptii cineva a sunat la 112 si a declarat ca a vazut un barbat mort zacand intr-o balta de sange.

ZACEA LANGA CALEA FERATA SI AVEA CAPUL SPART. PE CORPUL SAU SE ZAREAU URME CARE SPUNEAU CLAR CA A FOST SUPUS UNOR VIOLENTE.

Bineinteles ca POLITIA a inceput cercetarile si deocamdata nu se pot spune multe lucruri. Din nefericire barbatul gasit cu capul spart si plin de sange s-a dovedit a fi  ARTISTUL DE HIP HOP MIHUT NANU aka NANU.

Colegul si prietenul lui NANU, ARSURRA crede ca la mijloc e vorba de o crima. E posibil ca artistul sa fi avut vreun conflict cu alti tineri afalati in tren si asta sa ii fi adus sfarsitul tragic?

Sa fie vorba despre un accident stupid? Sa fi cazut NANU din tren? S-o fi dezechilibrat si a cazut din tren? Multe prea multe intrebari  isi asteapata raspunsul.

NANU scosese albumul "LINISTEA DINAINTEA FURTUNII". Cantecele sale  vorbeau despre subiecte fierbinti ale zilelor noastre. Depre viata, moarte, patriotism, dragoste, sacrificii,pacate.

MIHUT NANU  traia prin muzica si s-a apucat de cantat tocmai din aceasta mare iubire. Canta mereu LIVE si nu suporta play-back-ul.

Pe langa concerte avea si jobul de MC adica pentru cine nu a aflat MASTER OF CEREMONY omul care se ocupa de  tot ce inseamna distractie si organizarea  eficienta a petrecerilor.

NANU credea ca nu s-a inventat alt job care sa i se potriveasca mai tare. Imbina concertele cu jobul de MC.

Era tare dornic sa cunoasca si alti oameni din bransa chiar mai tineri.
Isi dorea colaborari cu alti artisti.

A colaborat cu artisti ca  BOGDAN JELEU, ALEX GEAL,CEDRY2K,ARSSURA.

Dintre cantecele sale cele mai cunoscute amintim: TRUP FARA SUFLET un featuring cu ARSSURA, PASI IN UMBRA, DRAPELUL, IDENTITATEA.

Animat de iubire pentru romani si ROMANIA, NANU isi iubea tara si suferea pentru multe lucruri, nedreptati pe care le vedea. TOT CE SIMTEA transpunea in cantec.

Era hotarat si ambitios. Unul din vesrsiri sale spunea ca a ajuns in varf  dar cu ce pret... Tot ce era legat de hip hop il interesa si vroia sa invete cat mai mult.

CULTURA HIP HOP era practic viata sa. Crdea in muzica si nu era intimidat de modul in care PC va influenta sau va schimba muzica.

Numele de scena NANU l-a ales gandindu-se la orele de engleza  din scoala. Vorbaret, comunicativ avea inca multe visuri de indeplinit.


Asculta Versuri Nanu' feat. Arssura - Trup Fara Suflet

Cine sau cum de s-a intamplat de vorbim acum despre NANU la timpul trecut? Vom afla posibil dar durerea sotiei a familiei vor RAMANE mult timp de acum incolo.

Pacat de scumpetea de baietel care nu a avut timp sa se bucure de dragostea si caldura tatalui sau.
Poate cine stie cand va fi mare va dori sa cante intocmai ca tatal sau.

Un lucru trebuie sa stie acest baietel. TATAL SAU ARTISTUL NANU a lasat in urma munca sa, melodiile care vor trai incontinuare in sufletele fanilor.

ARTISTUL HIP HOP NANU a murit. Avea 26 de ani. DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA!