Pareri Dieta PALEO plus Dieta VEGANA egal Noua Dieta PEGAN promovata de Dr. OZ

Alaturi doua diete, regimuri de slabire, cure de slabire diferite si obtii o noua dieta de slabire care preia ceea ce este mai buna de ambele.

Dieta PEGAN este o dieta de slabire nascuta din fuziunea Dietei PALEO si a Regimului VEGAN.

Dieta Pegan este noua VEDETA internationala in materie regimuri de slabit si moduri de mancat sanatos, dupa cum explica celebrul Dr. Oz în emisiunea sa "The Dr. Oz Show".

Dieta Paleo se bazeaza pe eliminarea alimentelor prelucrate industrial. Cerealele, leguminoasele, zaharul rafinat, lactatele si multe tipuri de uleiuri sunt interzise, fiind considerate a fi parte din categoria alimentelor prelucrate industrial.

Regimul de slabire Vegan are la baza principiile alimentatiei vegane.
wiki dieta pegan regim de slabire modern bazat pe dieta paleo

Adica acest regim alimentar / slabire scoate din alimentatia zilnica orice aliment de origine animala si se bazeaza doar pe alimentele de origine vegetala. In stilul/regimul vegan nu se consuma deloc carne, lactate si oua.

Insa dieta de slabire PEGAN preia cele mai bune si sanatoase principii de nutritie din cele doua regimuri de mai sus si incearca o noua abordare.

Iata care este dieta Pegan. Un scurt wiki indrumator.

In primul rand in dieta Pegan NU ai voie sa consumi deloc zahar rafinat, alimente procesate, produse lactate, gluten, cantitati mari de carne si nici uleiuri vegetale.


Apoi alegeti carnea din surse sigure si folositi-o precum ati folosi un condiment. Carnea aduce beneficii pentru organism, insa si cantitati mari de grasimi saturate si colesterol. De aceea este de preferat sa consumati carne in cantitati mici si nu neaparat zilnic. Alegeti in primul rand carnea de pasare si peste.

NU consumati mai mult de o jumatate de cana de cereale integrale pe zi. Optati în special pentru cerealele fara gluten, cum ar fi orezul salbatic, quinoa, mei si hrisca.

Cerealele integrale aduc numeroase beneficii pentru sanatate. Este important sa le alegeti pe cele fara gluten cum ar fi quinoa, hrisca, mei, orez salbatic, ovaz si sa nu depasiti o jumatate de cana pe zi.

Consumati zilnic 1-2 oua fierte, în special la micul dejun. Ouale au un continut ridicat de grasimi sanatoase si proteine care sunt esentiale petru intregul organism.

Dieta Pegan recomanda consumul oualor în fiecare zi la micul dejun.

NU consumati mai mult de o jumatate de cana de leguminoase pe zi.

Leguminoasele reprezinta o sursa buna de proteine, fibre, minerale si vitamine, insa ele baloneaza si favorizeaza aparitia problemelor digestive.

Prin urmare este de preferat sa nu exagerati cu consumul lor si sa va limitati la o jumatate de cana pe zi.

Acesta a fost wiki-ul nutritional despre o noua dieta de slabire: dieta PEGAN. Despre eficienta ei si despre cat de sanatoas este aceast regim de slabire cu siguranta ca se mai vorbi. Insa nu uitati ca fara a face miscare moderata zilnic nicio dieta de slabire nu face miracole.
MAI POTI CITI