VERSURI FALAVA - NAGUALE si ANDRA o dau pe versuri in limba portugheza

ANDRA canta in limba portugheza! Alaturi de NAGUALE, ANDRA lanseaza o noua piesa cu ritmuri braziliene hot pentru o vara torida.

FALAVA (traducere in romana "a vorbi") este noua melodie in limba portugheza cu care cei de la KAZOBO spera sa dea lovitura in Romania si pe plan international.

Daca in Romania, Naguale a fost locul 1 in clasamentul celor mai difuzate piese cu hit-ul "In Bucati", alaturi de Glance si Elena Gheorghe, pe plan international, Naguale este apreciat pentru sound-ul unic, iar muzica lui a ajuns in tari precum: Rusia, India, Kazakhstan, Italia, Spania, Turcia, Belgia, Cipru sau Grecia.

Naguale a colaborat si cu unul dintre cei mai respectati artisti indieni, iar majoritatea concertelor lui Naguale au loc in strainatate.
versuri falava andra nu canta in limba romana

Proiectul Naguale isi continua ascensiunea internationala cu piesa "Falava".

Cantareata Andra arata cat valoreaza "cea mai buna voce feminina din Romania" si canta din nou in limba portugheza, la fel ca in hit-ul unei veri trecute, "Abelia".

".... va spun cu mana pe inima ca piesa "Falava" a fost, in ceea ce ma priveste, dragoste la prima vedere! La prima auditie, mai exact. Iar pentru mine, iubirile care se aprind din prima secunda sunt pe cat de motivante, pe atat de frumoase, complete, colorate." a declarat Andra referitor la piesa Falava.

Videoclipul piesei FALAVA, in regia lui Alex Ceausu, poarta amprenta fierbinte a Braziliei si a fost filmat pe doua continente, Europa si America de Sud.


Asculta versurile FALAVA - NAGUALE feat ANDRA

Muzica - Alex Pelin, Ovidiu Baciu, Alex Antonescu "Zagga"
Versuri - Alex Pelin, Ovidiu Baciu
Instrumental - Alex Pelin, Alexandru Antonescu "Zagga", Luca George, Ovidiu Baciu, Andy Platon,Valentin Matei,Blvckprint
Mix-Master: Deaconu Dan Andrei
Video Production: Alex Ceausu, Ovidiu Baciu, Ludgero Sousa
Director/Dop: Alex Ceausu
MAI POTI CITI