POZE DIN MAMAIA DE RUSALII 2015 IMAGINI DE PE PASARELA, IPOSTAZE CU PLAJA

De RUSALII, romanii au parte de o minevacanta mult asteptata. Unii prefera statiuniile de pe Valea Prahovei in timp ce altii invadeaza plajele de pe litoralul romanesc.

RUSALIILE reprezinta o sarbatoare crestina importanta, praznuita la 50 de zile dupa Pasti. De RUSALII este comemorata coborârea Sfantului Duh asupra ucenicilor lui Iisus.

Insa exista si numeroase traditii si obiceiuri populare de Rusalii.

In zilele de Rusalii este bine sa nu dormi sub cerul liber sau sa te duci la fantana, si este bine ca noaptea sa nu te prinda la rascruci de drumuri, la marginea padurii, in munti si pe malul apelor, pentru ca exista sanse mari sa surprinzi dansul Ielelor. Se spune ca nu este bine sa muncesti in aceasta perioada, pentru ca zanele se infurie pe cei ce nu le respecta si nu sarbatoresc aceasta ocazie.

Insa dincolo de traditi si semnificatii religioase o minivacanta este o vacanta adevarata de care este bine sa ne bucuram din plin.

Mamaia 2015 Poze de pe Pasarela Pietonala

Iata in cateva imagini cum arata statiunea Mamaia de Rusalii 2015. Instantanee surprinse de pe "faimoasa" pasarela pietonala care incetul cu incetul devine un talcioc cu mini-carciumi in loc de zone de relaxare si plimbare.

ipostaze din mamaia 2015 de rusalii

Marea Neagra vazuta de pe pasarela pietonala

plaja din mamaia in vacanta de rusalii 2015

salupa cu pescari vazuta de pe pasarela din mamaia

Aceasta este imaginea statiunii Mamaia, care a trecut printr-o refacere a infrastructurii si a mobilierului stradal si care spera ca va redeveni intr-o zi "perla litoralului romanesc" asa cum era odinioara, atunci cand plaja era mult mai mare si nu era o "plantatie" de sezlong-uri de plastic printre care trebuie sa faci slalom, iar peisajul era pline de oaze de verdeata si nu de cosntructii de beton ingramadite unele in altele, fara o viziune urbanistica unitara.