MINIONS 2015 Despicable Me de vazut dublat in limba romana din 10 iulie in cinematografe

Avem cel de al treilea trailer MINIONS 2015 Despicable Me. Nu este subtitrat in limba romana insa daca apasati de subtitrari din player veti avea titrarea in engleza.

Pana pe 10 iulie cand ii vom vedea pe dargalasii minoni in cinematografele din Romania sa vedem in mare care este rezumatul acestui nou film din franciza.

In MINIONS 2015 vom descoperim ca simpaticii minionii au trait printre noi de secole si au sperat dintotdeauna sa devina mana dreapta a ticalosilor ce au devenit legende de-a lungul timpurilor.

Minionii se bat cu regina Angliei în noul trailer!

Minionii sunt foarte nastrusnici si din cauza problemelor care le-au facut, toti ticalosii si-au gasit sfarsitul mai devreme sau mai tarziu, lasandu-i din nou si din nou singuri.

minions 2015 online subtitrat in romana

 Totul se rezolva atunci cand Kevin, un simpatic minion, o cunoaste pe malefica Scarlet Overkill care si-a propus sa fie conducatoarea lumii.

Ticaloasa Scarlet Overkill vrea sa fure coroana reginei Elizabeth si îi trimite pe minioni în misiune la Londra.

Creaturile care si-au pus serviciile în slujba celor mai mari ticalosi din istoria umanitatii (si chiar înainte de umanitate) ajung la Londra în acest trailer, trimisi de stapana lor diabolica Scarlet Overkill (a carei voce este vedeta Sandra Bullock) care viseaza sa aiba coroana reginei.Trailer oficial MINIONS 2015 Despicable Me subtitrat in limba engleza

Ca niste adevarati spioni, minionii se lanseaza într-o cursa pe strazile Londri, se cazeaza într-un hotel de lux, ca si celebrul James Bond, si se deghizeaza pentru a nu fi recunoscuti.

„Minions”, cu voci asiguate de Sandra Bullock si Steve Carell, va avea premiera în Romania pe 10 iulie 2015.

Speram ca acest resuit trailer si micul rezumat MINIONS 2015 Despicable Me sa va fi trezit interesul pentru a merge si vedea filmul in limba romana la cinematograf.
MAI POTI CITI