Fete din Balcani Versuri indraznete si o Corina in ipostaze fierbinti spaland o masina

Versurile melodiei FETE DIN BALCANI sunt versuri despre femeile care nu se tem sa arate cat sunt de speciale, despre forta amazoanelor din Est.

In scurt timp vom invata ce inseamna puterea fetelor din Balcani, de la Corina.

Corina impreuna cu Mira si Skizzo vor lansa piesa „Fete din Balcani”, productie Vanotek – Studio Smash Production.

Daca de obicei atrage privirile datorita vestimentatiei nonconformiste ori a declaratiilor spumoase, de data aceasta, cantareata Corina impresioneaza prin imaginile senzuale pe care le-a filmat de curand pentru noul sau videoclip, "Fete din Balcani", in care apare apare alaturi de un barbat tanar si extrem de sexy.
versuri fete din balcani corina bud dezgolita de inhibitii

Timbrului inconfundabil al Corinei i se asociaza un adevarat spectacol vizual: 40 de dansatoare sexy le vor arata celor patru barbati prezenti în videoclip ce inseamna “Girl Power” – libertatea de a actiona dincolo de prejudecati, seductie si forta.

Plina de energie sau misterioasa, prezenta hipnotica în anumite momente sau amuzanta,

Corina le va oferi fanilor un amalgam de senzatii in cel mai recent videoclip al sau "Fete din Balcani".

Scena in care Corina, îmbracata doar intr-un costum de baie, spala cu spuma colorata o masina plina cu barbati, iar la sfarsit este nevoie de un extinctor pentru a potoli spiritele, este una dintre cele mai amuzante din clip.

Piesa Corinei, “Fete din Balcani” featuring Mira si Skizzo, un trap balcanic, este compusa si produsa de Vanotek – Studio Smash Production.

Scurta Biografie Corina Bud

Corina Bud (nascuta Corina Monica Ciorba in data de 26 ianuarie 1980, Satu Mare) este o cântareata pop/dance/R&B din Romania. Corina a debutat în anul 2004 cu albumul Noi Doi, produs de Marius Moga.

Corina a absolvit doua facultati: ASE-ul si Facultatea de Drept din Bucuresti. A luat lectii de canto timp de doi ani, avand-o ca profesoara pe Crina Mardare.

Corina Bud este impreuna cu Nelu Bud din 1996 si impreuna au un baietel pe nume Robin.
MAI POTI CITI