Treceți la conținutul principal

DANIELA BERINDE ARE BIOGRAFIA "SECRETA" CV-ul si pregatirea profesionala o enigma bine pastrata

Cine este Daniela Berinde? Daniela Berinde este sefa Biroului de implementare a master planului pentru transporturi al Romaniei. Logic ar fi ca biografia profesionala a Danielei Berinde sa fie una "beton" pentru a ajunge in aceasta functie.

Ar trebui ca Daniela Berinde sa aiba un CV extraordinar, daca tinem cont de faptul ca ea va gestiona programe de 17 miliarde de euro.

Intre atributiile de serviciu ale Danei Berinde se afla, potrivit MT, planificarea si dezvoltarea master planului general de transport (MPGT) si a Modelului National de Transport (MNT), administrarea si întretinerea acestora, inclusiv actualizarea si rectificarea lor, dezvoltarea si implementarea sistemului de culegere a informatiilor necesare functionarii si actualizarii MPGT si MNT impreuna cu beneficiarii de proiecte pentru infrastructura de transport, asigurarea legaturii cu institutiile financiare internationale, precum si Ministerul Afacerilor Externe... Si am mai putea continua cu insirarea atributiilor de serviciu ale fostei prezentatoare TV.
dana_berinde_biografie_ioan_rus

Da... pentru ca din CV nescris aflam ca Daniela Berinde s-a ocupat cu televiziunea.

Din aceasta biografie incropita din fragmente imprastiate pe tot internetul reiese ca Daniela Berinde a lucrat la Radio Contact, NCN, TVR Cluj, de unde a fost apoi detasata o perioada in Bucuresti, ca reporter la Stirile TVR. 

In anul 2011 a fost numita redactor sef la Transilvania L!VE, televiziune controlata de omul de afaceri clujean Arpad Paszkany, unde a prezentat jurnalul de stiri. 

Apoi Daniela Berinde a trecut pe la Digi 24, dupa care a intrat in echipa lui Ioan Rus la Ministerul Transporturilor, fiind consilier personal al acestuia pe probleme de imagine si relatii cu mass-media, si sef al Biroului de comunicare si relatii cu institutiile financiare internationale.

Asa ca putem afirma fara a gresi ca nu CV-ul o recomanda pe Daniela Berinde ci... IOAN RUS, ardeleanul PSD-ist banuit cu putin timp in urma a fi basist sub acoperire.

Si ca sa vedeti ce salt profesionala a facut Daniela de la "ransilvania L!V la sefa la transporturi" iata ce salariu va avea.

Ministerul Transporturilor a comunicat ca doamna Berinde “are un venit net lunar de 7.011 lei”. 

Ca e mult, ca e putin, ramane ca voi sa hotarati!