CIMAVAX CUBA vaccin care tratează cancerul pulmonar de vanzare doar in AMERICA si CUBA

Pe FORUMURI se vorbeste de CIMAVAX CUBA. Parerea despre CIMAVAX este ca acest vaccin care ar trata cancerul pulmonar ar reprezenta favoarea facuta de CUBA americanilor pentru reluarea relatiilor dupa un greu embargou de 55 de ani.

Si CIMAVAX nu este VIDATOX.sau ESCOZUL.

In primul rand trebuie sa stiti ca vaccinul CIMAVAX nu este de vanzare in Romania sau in alta tara in fara de CUBA si in viitor de America.

Dupa cum spuneam, oficialii cubanezi au descis, ca o dovada de prietenie, sa permita expedierea pentru studiu în SUA a produsului Cimavax.

Imediat, si alte state si-au aratat interesul pentru a cumpara Cimavax, dar s-au lovit de un refuz hotarat a oficialilor cubanezi.

In Cuba, CIMAVAX  are pretul de doar un dolar, dar bolnavii cubanezi au acces gratuit la el.

forum pareri cimavax cuba egf de vanzare

Centrul de Imunologie Moleculara din SUA si  cercetatorii de la Institutul Roswell au început sa analizeze compozitia medicamentului sperand ca se va adeveri ca Cimavax e cu adevarat un tratament eficient impotriva cancerului pulmonar.

Parerea despre CIMAVAX, este ca o proteina pe care corpul uman o produce - EGF (factor de crestere epidermal) - ar fi baza medicamentului la care ar putea avea acces milioane de bolnavi de cancer pulmonar din întreaga lume, într-un viitor apropiat.

Asadar un wiki farmaceutic despre CIMAVAX este in acest moment imposibil de facut.

Transformata în vaccin (în combinatie cu compusi tinuti deocamdata secreti), proteina EGF actioneaza exact invers: dupa injectarea în venele bolnavului, EGF stimuleaza sistemul imunitar sa produca anticorpi, care, culmea, suprima efectele obisnuite ale proteinei.

Astfel, tumorile pulmonare nu se mai dezvolta.

Dar atentie ! Ele nici nu dispar.

Acestea ar fi informatiile despre CIMAVAX. "leacul" minune care se vinde in Cuba cu 1 dolar si care este momentan "interzis" restului lumii.