CASTIGATORUL FERMA VEDETELOR: Episodul Final si un cancan cu Emilia Voicu si Augustin Viziru

Ferma Vedetelor se apropie de ultimul "episod". Finalul concursului de la PRO TV va avea loc in curand. CASTIGATORUL show-ului FERMA VEDETELOR va castiga o suma frumusica.

Cine va fi castigatorul concursului FERMA VEDETELOR? Ei bine, castigatorul va fi ales din ultimii patru concurenti ramasi in concurs.

Astfel, George Vintila, Vica Blochina, Dan Helciug si Augustin Viziru, vor intra in lupta, la sfarsitul lunii mai, pentru premiul de 50.000 de euro intr-o emisiune-maraton "FERMA VEDETELOR", în care se vor desfasura, practic, trei dueluri.

Vor avea loc confruntarile din semifinale, iar învingatorii se vor întrece apoi în marea finala.

Insa nu publicul va decide cine este cel mai tare fermier si implicit castigatorul show-ului FERMA VEDETELOR, ci probele stabilite de producatori.

Insa ca in orice concurs si la Ferma Vedetelor exista pasiuni si pasiuni, interse si interese... ZIARUL Click! scrie ca preferatul publicului, Ionut Iftimoaie, a fost eliminat din concurs datorita unor jocuri de culise.
episodul final ferma vedetelor augustin viziru castigator

Se vorbeste pe la colturi ca mutarea strategica de a-l scoate pe Ionut Iftimoiae din concurs i-a apartinut lui Augustin Viziru.

Sambata (16 mai 2015), confruntarea dintre Gina Pistol si Cristina Cioran se va termina în favoarea Cristinei.

Cristina Cioran nu se bucura prea mult de aceasta victorie, pentru ca la ultimul duel, ea va fi eliminata de prietena ei, Vica Blochina.

Gina Pistol il va pune fermier-sef pe Augustin Viziru. Apoi, dupa duelul de saptamâna viitoare nu va mai exista fiermier-sef.

De asemenea timp de trei zile, toti concurentii care au trecut pragul “Fermei Vedetelor” revin ”la locul faptei”, pentru a-i vota pe cei patru care se lupta pentru marele premiu.

Din cei cinci concurenti ramasi in "Ferma Vedetelor" (Ionut Iftimoaie, George Vintila, Blochina, Dan Helciug si Viziru), unul trebuie sa fie eliminat.

Iar barfele spun ca "fermierii"  au votat si l-au dat afara pe Ionut Iftimoaie, tocmai omul pe care publicul si fanii de pe paginile de socializare îl vedeau câstigatorul FERMEI VEDETELOR.

Se spune ca cel care ar fi convins vedetele sa-l saboteze pe fostul luptator K1 este tocmai prietenul si aliatul lui din Ferma, Augustin Viziru.

Si tot unele surse spun ca Augustin Viziru nu-ar fi facut strategiile la “Ferma Vedetelor” de unul singur, ci ar fi fost sustinut de Emilia Voicu, una dintre producatoarele emisiunii.

Cei din Pro TV vorbesc despre faptul ca Augustin si Emilia Voicu ar avea o relatie mai mult decat amicala.

Barfele au fost întarite si de faptul ca Viziru si Emilia Voicu au mers împreuna la mare de 1 mai.

Dar toate acestea pot fi doar "intoxicari" special lansate pentru a creste pe cat de posibil audienta episoadelor finale din FERMA VEDETELOR>
MAI POTI CITI