BIOGRAFIE SERGHEI BULGAC: CV-ul noului CEO al RCS & RDS numit in locul lui Alexandru Oprea

Se pare zvonurile se adeveresc si ca joi 7 mai 2015 Consiliul de Administratie al RCS&RDS l-a numit joi pe Serghei Bulgac in functia de director general al RCS&RDS, in locul lui Alexandru Oprea.

Aceasta numire nu ar trebui sa surprinda pe nimeni. Asta deoarece biografia profesionala a lui Serghei Bulgac este strans legata de compania RCS&RDS.

Conform CV-ului, Serghei Bulgac a ocupat functia de vicepresedinte Corporate Finance al RCS&RDS, inainte de a fi numit CEO al companiei.

Serghei Bulgac s-a alaturat comaniei RCS&RDS in anul 2003 si a devenit membru al boardului de directori care conduc afacerea lui Zoltan Teszari din anul 2005.

Serghei Bulgac a lucrat anterior la fondul de investitii EPIC, unul din actionarii RCS&RDS, si ca analist al companiei de brokeraj Eastbrokers.
wiki serghei bulgac cv noul director general rcs rds

Serghei Bulgac a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti si are un MBA de la INSEAD.

Basarabeanul Serghei Bulgac il inlocuieste pe Alexandru Oprea,care in luna aprilie si-a incetat colaborarea cu compania, dupa 18 ani de activitate.

Asadar, in urma acestei numiri, Serghei Bulgac va deveni omul de baza a patronului RCS&RDS, Zoltan Teszari.

In varsta de 45 de ani Zoltan Teszari este unul din cei mai discreti oameni de afaceri din Romania.

El nu a acordat niciodata interviuri si evita orice aparitie in public.

Pentru a evita sa fie fotografiat, Zoltan Teszari participa si la adunarile actionarilor RCS-RDS printr-un sistem de videoconferinta.

RCS-RDS are, de asemenea, o strategie de comunicare discreta - oficialii aparand in public doar de cateva ori pe an - de regula in cadrul evenimentelor telecom.

Si acum un pic de teorie conspirationista :)

Zoltan Teszari, fost judoka de performanta, este bun prieten cu un alt judoka celebru, afaceristul Marius Vizer, singurul roman care are o relatie de prietenie cu premierul rus Vladimir Putin.

Si atunci conform principiului 'prieteni tai sunt si prietenii mei'  s-ar putea spune ca Teszari este prieten cu Putin pentru ca este prieten cu Marius Vizer.

Hocus Pocus... iar numirea lui SERGHEI ca Director General al RCS-RDS este evident ca nu e intamplatoare... chiar daca Serghei Bulgac este un basarabean stabilit in Romania din timpul facultatii.

Si nu va mirati daca multi vor crede in aceste bla-bla-uri conspirationiste!
MAI POTI CITI