Biografia NATA ALBOT, jurnalist, blogger, producator general la JURNAL TV si realizatoarea emisiunii "SARE SI PIPER" din REPUBLICA MOLDOVA

WIKI: Numele ei este NATA ALBOT si aflati dragilor este una dintre cele mai influente personalitati din REPUBLICA MOLDOVA.

Criteriile dupa care se calculeza in REPUBLICA MOLDOVA influenta unei persoane tin de factori precum: interesul publicului, accesari pe GOOGLE, aparitii in mass media atat in presa scrisa cat si in audio- vizual, starea finaciara si modul in care influenteaza procesul de creatie.

Ce bine ar fi daca si in showbiz-ul romanesc s-ar aplica astfel de criterii asa nu am mai avea  asa zis vedete sau altfel spus VEDETE DE CARTON made by ROMANIA.

NATA ALBOT a fost declarata in 2010 cea mai influenta persoana in REPUBLICA MOLDOVA.

Si cea mai importanta realizare este aceea de a fi reusit sa fie premiata chiar de catre cei de la NATIUNILE UNITE.
Biografia NATA ALBOT Blog Vedete

NATA ALBOT a intrat in lumea showbiz-ului inca de la 16 ani. A urcat treapta cu treapta iar astazi se poate considera o femeie implinita. Este o profesionosta in ceea ce face dar si sotie si mama a doi copii.

Intr-un interviu NATA spunea ca " A FACE DIVERTISMENT IN REPUBLICA MOLDOVA este echivalent cu a urca pe EVEREST. Publicul moldovean este deosebit de pretentios.

NATA ALBOT este jurnalist, blogger freelancer,producator general al principalului JURNAL TVR, media manager, realizator al emisiunii SARE SI PIPER si impatimita a cauzelor umanitare.

S-a nascut la CHISINAU in REPUBLICA MOLDOVA la 26 octombrie 1979. A urmat cursurile FACULTATII DE DREPT ale UNIVERSITATII MOLDOVA dar televiziunea i-a schimbat viata.

Ce-i drept atunci cand intri in presa la 16 ani nu prea mai ai sanse sa faci alta meserie. Asta pentru ca foarte greu poti scapa de "MICROBUL" TELEVIZIUNII.

NATA  a facut cunostinta si cu viata magica a lumii de radio. A lucrat la PRO FM CHISINAU unde a detinut functia de director.

La PRIMA TV a fost realizatorl si director al show-ului STAR ACADEMY.

A lucrat si ca reporter la TV PRO. Ca freelancer a realizat o serie de documentare. Cei de la UNITED NATIONS au fost impresionati de campania realizata despre tinerii cu dizabilitati.

"AVENTURA AMERICANA" este un documentar despre viata unor studenti moldoveni veniti sa lucreze in AMERICA  pe timpul vacantei de vara.

Din 2011 NATA ALBOT este unica producatoare generala a JURNAL TV. Are contract de exclusivitate. Munca la principalul jurnal de stiri i-a cam rapit din timpul pe care il dedica diferitelor evenimente fie ele de natura mondena sau caritabila.

"SARE SI PIPER" este o emisiune de doua ore si jumatae care se difuzeza zilnic de luni pana joi si a devenit una din cele mai gustate emisiuni de catre pretentiosul public moldovean.

Si  parca nu ar fi fost destul de ocupata dar NATA a lucrat si in publicitate a aparut in cateva reclame.
In 2011 a fost imaginea NESCAFE in REPUBLICA MOLDOVA.

A fost apoi reclama la MOLCELL si in plus un contract de imagine al brandului detinut de VALENTINA VIDRASCU.

Se pare ca NATA stie sa faca de toate in media si o face cu o mare bucurie si profesionalism.

Asa ca nu e de mirare nici faptul ca a reusit prin munca sa sa ajunga la o situatie financiara extrem de buna.

Adevaratii profesionisti merita un salariu pe masura.

Iar despre NATA ALBOT toti spun ca a reusit sa revolutioneze divertismentul moldovean.

Nata ALBOT nu s-a dat deoparte si a pus umarul alaturi de echipa sa pentru a realiza lucruri minunate.
Wiki  NATA ALBOT Vedete Blog

Nu stim de unde are atata energie dar cu siguranta familia este oaza de unde isi incarca energiile.

E mandra de familie sa si prefera discretia cand vine vorba de viata particulara. NATA ALBOT are un autoturism de fite dar cea mai mare pasiune a sa este legata de arta.

Pentru ca situatia financiara ii permite NATA ALBOT colectioneaza tablouri de valoare. Ultimul tablou apartine pictorului VIRLAN.

Numele NATEI ALBOT apare in toate topurile cu oameni influenti in REPUBLICA MOLDOVA. O femeie ambitioasa care a reusit sa isi faca o cariera.

Si sa imbine  ca intr-un echilibru just profesia si viata de familie. Publicul moldovean o apreciaza si o iubeste. Iar NATA ALBOT isi face timp sa vorbeasca cu fanii prin intermediul blogului sau.

NATA ALBOT are aproape tot ce isi poate dori o femeie in viata. Familie, iubire, aprecieri pentru munca sa.

Si are doar 35 de ani.

Sincere felicitari! Oricand poate fi un model pentru femeile care isi doresc sa realizeze ceva in viata.

Doamnelor si domnilor, EA este NATA ALBOT.!

Si pentru a ajunge la inima publicului nu a fost nevoita sa recurga la operatii estetice sau sa se afiseze in aturaje discutabile.