BIOGRAFIA Mihail Lupu: afaceristul in varsta de 50 de ani DISPARUT fara urma

Mihail Lupu este de negasit de zece zile (omul de afaceri din Buhusi nu mai raspunde nici macar la telefon).

Apoi ca actele privind cesionarea nu s-au intocmit intr-o maniera legala.

De ce la miezul noptii, cand se putea astepta pâna a doua zi, astfel incat sa fie posibila prezenta unui avocat sau notar, pentru ca apoi sa fie depuse la Registrul Comertului, si a lua, astfel, forma legala?

Conform biografiei, Mihail Lupu, de 50 de ani, este proprietar al mai multor afaceri din judet si, totodata, consilier local la Primaria Buhusi.

Mihail Lupu a studiat la Universitateade Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu dela Brad” Iasi, în domeniul Stiinte agricole si silvice-zootehnice.

Din CV aflam ca Mihail Lupu este doctor în zootehnie, are pregatire pentru cadru didactic este autor de lucrari sustinute la multiple simpozioane  de profil si de nivel academic.
biografia mihail lupu buhusi wiki-ul unei disparitii misterioase

Se stie despre Mihail Lupu ca era asociat, cu o detinere de 60 la suta, respectiv 50 la suta, la doua firme, Viva Feed SRL din Buhusi, profilata pe fabricarea de furaje, si respectiv „Ferma 1 Bivolari” – Tg. Frumos, din domeniul cresterii pasarilor.

Din echipa de asociati mai facea parte si Naghy Mihaly, cu o detinere de 30 la suta, respectiv 50 la suta din partile sociale ale celor doua firme.

Povestea disparitiei lui Mihail Lupu a inceput in urma cu zece zile, data ultimei aparitii in public a omului de afaceri.

"Vineri, 15 mai, la ora 1 noaptea, a fost ultima data când ne-am auzit la telefon. Din acel moment, nimeni nu mai stie nimic de el. Si nu e omul care sa lipseasca atâtea zile fara sa dea un semn de viata. Macar pe copil l-ar fi sunat, la cel mult doua zile, ca sa vorbeasca cu el", spune Carmen Lupu, fosta sotie a afaceristului Mihail Lupu.

Avocatul familiei Lupu, Tiberiu Ionita, sustine ca suspiciunea privind disparitia lui Mihail Lupu este una reala, fosta sotie si copiii fiind extrem de ingrijorati de lipsa barbatului, mai ales ca acesta nu era cunoscut ca fiind un om slab, care se sperie usor de situatii extreme.

„In acel proces verbal al AGA, se consemneaza ca a fost redactat la ora 1 noaptea, as spune, o ora destul de nepotrivita pentru a incheia orice tranzactie.