BIOGRAFIA Felicia Medawar: de la Felicia de la VOX la DIVORTUL de Georges Medawar

Wiki monden cu Felicia Medawar si Georges

Felicia Medawar (varsta de 42 de ani) si sotul ei Georges Medawar sunt impreuna de 20 de ani si au impreuna o fiica, si chiar daca parea o relatie frumoasa, iata ca acum au ajuns sa divorteze.

Georges Medawar, si-a acuzat sotia, pe Felicia, cunoscuta de multi ani in lumea buna a Capitalei, ca l-ar fi inselat cu fotbalistul Dacian Varga.

Georges Medawar a parasit caminul conjugal, a luat lucrurile de valoare din casa, iar mai apoi i-a blocat Feliciei toate conturile.

Scurta biografie Felicia Medawar aka Felicia de la VOX

Conform ziarului Cancan, in urma cu 25 de ani, Felicia Medawar isi facea veacul pe la discoteca Vox Maris, alaturi de cateva prietene.
Biografie Felicia Medawar Divort cu Scandal de Cancan

Bruneta, inalta, cu un fizic aproape perfect, imbracata cu haine de firma si extrem de misterioasa, Felicia reprezenta o miza pentru orice barbat.

Desi era curtata de aproape fiecare domn care intra in club, extrem de selectiva, Felicia a a acceptat doar avansurile lui Samir, fiul celebrului lautar Florica Rosioru.

La un moment dat, Samir ajunsese sa invarta pe degete sute de mii de dolari, fiind considerat cel mai bun hot din Europa.

Plin de bani, Samir facea risipa ori de cate ori venea in Romania. Astfel, el dadea chefuri monstruoase la Vox Maris, platind note de plata de zeci de mii de euro.

In 1995, Samir se imbraca numai de la branduri de lux care nu existau in acea perioada in tara si conducea masini extrem de scumpe. Tocmai de aceea, el reprezenta o adevarata prada pentru orice femeie care visa la o viata imbelsugata.

Desi fetele roiau in jurul lui, Samir a avut ochi numai pentru Felicia, cu care s-a iubit timp de cativa ani.

Insa, la un moment dat, "smecherul' Samir a intrat la inchisoare, iar dupa cateva luni, Felicia, ca o fata desteapta, l-a cunoscut pe actualul ei sot, Georges Medawar.

Libanezul Medawar s-a indragostit pe loc, mai ales ca Felicia era dorita de toti barbatii. A luat-o imediat de sotie si nu a mai lasat-o singura nicaieri.

Insa acum "Paradisul" s-a transformat intr-un "iad", mai ales ca surse din anturajul celor doi spun ca afaceristul de origine libaneza este gelos din cale afara si ca isi verifica mereu sotia, avand acces la toate conturile ei de socializare, dar si la telefonul mobil.

La inceputul lunii aprilie, Felicia Medawar, a decis ca nu mai are rost sa mai acorde o sansa mariajului sau.

In aceste conditii, pe 11 aprilie a intentat procedura de divort la judecatorie.