Biografia Bianca Costiug: eleva de 17 ani pozeaza in ipostaze "horror" si danseaza Bellydance tribal

Bianca Costiug wiki de finalista la Romani au talent 2015.

Bianca Costiug s-a calificat clar in finala show-ului de talente, dupa un numar de dans tribal care a ridicat juriul si publicul in picioare.

Eleva la liceu, tanara dansatoare are insa preocupari destul de ciudate pentru varsta ei. Fata este pasionata de tatuaje si muzica rock, scrie poezii si e practicanta de yoga.

Bianca Cristina Costiug, are varsta de 17 ani si este eleva in clasa a XI-a la Colegiul National "Petru Rares" Suceava.

Bianca face parte din clubul de poezie "Alecart" al Colegiului National "Petru Rares".

Bianca Costiug a obtinut opt premii nationale la concursuri de poezie si a obtinut Marele premiu: „Nichita Stanescu in luna lui marte”. I-au fost publicate in reviste literare de specialitate creatiile poetice si a avut recenzii pozitive din partea specialistilor.
Bianca Costiug Biografie Dansatoare de 17 ani romani au talent

Bianca Costiug a participat in calitate de artist - dansatoare la Tribal Fest Bucuresti 2014 si la festivalul international „Transilvania Calling” septembrie 2014, unde a avut sansa sa improvizeze alaturi de o trupa de poi-spinning (jocuri cu foc) si de o artista care facea baloane gigantice de sapun.

Bianca Costiug este indragostita de dans si poezie si are ca pasiune jurnalismul, foto-modelingul, arta tatuajelor cu henna.

Eleva de 17 ani spune ca dansul tribal e singura forma de dans prin care isi poate elibera toate energiile, tot pulsul urban, gotic sau hippie.

Bellydance-ul tribal e o miscare feminina, animata de vibratii mistice, prin care spune ca poate promova un concept  terapeutic, bazat pe folosofia maestrilor Zen.

Bianca Costiug crede ca prin dans poate sa invate lumea sa atinga starea de meditatie activa, prin care oamenii se pot dezlega de tipare de gandire nevrotice si de norme de control impuse de societate.

Visul ei este sa viziteze Machu Picchu si sa descopre ruine antice. De asemenea, Bianca Costiug vrea sa calatoreasca alaturi de o trupa si sa ajunga pe scene internationale, asa cum a facut si modelul ei in dans tribal , Zoe Jakes, cu Beats Antique.

Bianca Costiug mai are insa o pasiune: fotografia! Iarna trecuta, Bianca a fost protagonista unei sedinte foto in stil gotic.

Eleva este tarata de par, legata de copaci si taiata cu toporul intr-o padure. In rolul agresorului, un barbat mai in varsta decat ea, care inroseste zapada cu „sangele” fetei.

Fotografiile au un mesaj esoteric de tip gotic. Expresia Biancai de extaz, mai degraba decat de durere si frica, este dovada unei experiente transcendentale care implica moartea simbolica si ritualica.

Ramane sa vedem daca va reusi sa ocupe unul din primele trei locuri in finala Romanii au Talent 2015, si de ce nu sa devina chiar castigatoarea acestei editii.
MAI POTI CITI