BANII DE PE CARDUL DE SANATATE CNAS OBLIGATORIU BANCOMANTE SI STIRI NOI PE TIMES NEW ROMAN

Vine cardul de sanatate obligatoriu si ... apar stiri noi, stiri fierbinti, stiri incredibile cu acest card de sanatate emis de CNAS.

Stiri la TV cu cadrul de sanatate obligatoriu, stiri pe Facebook, stiri pe Bloguri si pe toate ziarele online.

Frenezia a cuprins Romania. Cardul de sanatate obligatoriu devine vedeta incontestabila a acestor zile.

Se fac farse la radio cu cardul de sanatate CNAS, toate lumea se minuneaza de cum romanii isi baga cardurile in bancomate...

Insa nimeni nu se intreaba: oare bancomantele primesc cardurile de sanatate?
bani card sanatate pinuri gratuite

Stirea falsa conform careia exista sute de carduri de sanatate blocate in bancomatele bancare a fost atat de intens rostogolita incat unele persoane cred in ea si dupa ce s-a demonstrat cu înregistrare video ca bancomatele pur si simplu nu accepta introducerea unui card care nu are o banda magnetica, la fel ca cel bancar, indiferent de modul in care se incearca introducerea cardului in ATM.

Apoi altii au dat vina pe o postare despre cardul de sanatate obligatoriu aparuta si distribuita in draci pe "feisbuc".

Informatia ar fi fost cea conform carora cardurile de sanatate ar contine suma de 3000 de ron si aceasta poate fi scoasa de la bancomatele anumitor banci: "Fiecare card de sanatate vine cu o suma de 3.000 de ron pe el. Aceasta suma reprezinta o subventie de la U.E. Tot ce trebuie sa faceti e sa introduceti cardul de sanatate in orice bancomat inainte sa fie activat. Daca se activeaza si nu ati retras banii de pe el, acestia se duc la minister si raman in buzunarele hotilor".

Acesta ar fi mesajul care i-a facut probabil pe unii dintre romani sa mearga la bancomat sa scoata bani cu ajutorul cardurilor de sanatate.

Chiar daca unii s-au prins si au reactionat in mod "inteligent", comentand cu mare stiinta: "O minciuna si o exagerare marca CanCan. E adearat ca boii de romani analfabti au incercat sa scoata bani de pe cardul de sanatate dar erste o totala exagerare moticvul expus de can can. Eu nu am vazut un asemenea mesaj circuland pe facebook. In al 2-lea rand dopar pensionartii sunt cei care au facut gafa asta iar acea categorie nu are facebook." (gramatica comentariului apartine autorului).

Si iata si cireasa de pe tortul "cardului de sanatate CNAS", stire pe care site-ul Times New Roman ne-o serveste proaspata: "Minute nelimitate cu medicul de familie! Trebuie doar sa decupezi SIM-ul din cardul de sanatate!"

O zi buna sa aveti, iar de cardul de sanatate cat mai rar nevoie sa aveti :D
-->