1 IULIE STAMPILA PENTRU FIRME NU MAI ESTE OBLIGATORIE

Soc si groaza, romanii nu vor mai avea nevoie de stampile. Ce se va întîmpla de la 1 iulie cu STAMPILA?

Ei bine, de la 1 iulie atat persoanele fizice, cat si cele juridice nu vor mai avea nevoie de stampila institutiilor subordonate Ministerului Finantelor.

Nu e inca destul de clar cu ce va fi inlocuita stampila, insa masura nu va fi luata pentru moment de toate institutiile statului.

Ne putem imagina o Romanie fara STAMPILA?

Insa este deja o realitate in Republica Moldova. Ne-a luat-o înainte, de trei luni au aceasta reglementare, au scos stampila.

Se pare ca mai sunt doua tari în Uniunea Europeana in acest caz: Romania si "eterna" Bulgaria.


Asadar de la 1 iulie stampila de la ghiseele Fiscului va deveni istorie. Incetul cu incetul se anunta un Armaghedon al stampilelor.

Cu siguranta firmele care faceau stampile vor avea de suferit crancen. Insa asta este viata... nimeni nu poate ramane ancorat in trecut.

Lucrurile evolueaza si atunci daca nu vrem sa ramanem codasi trebuie sa ne adaptam schimbarilor care nu ne intreaba de sanatate.

Si sa nu credeti ca romanii sunt usor de miscati din zona lor de confort. Doavada stau si numeroasele cautari pe internet legate de STAMPILA.

Iata de exemplu cateva dintre cele mai dese cautari efectuate: stampila obligatorie pe facturi
stampila obligatorie pe chitanta, modelul este obligatorie stampilarea contractelor, cand este obligatorie stampilarea contractelor, acte este obligatorie stampilarea contractelor, obligatorie stampilarea contractelor in general,  stampila rotunda obligatorie etc.

Insa cum in Romania este usor sa promiti si mult mai usor sa nu te tii de promisiune sa asteptam data de 1 iulie si vom vedea ce destin vor avea STAMPILELE.
MAI POTI CITI