Rezumat DILA HANIM noua telenovela de la KANAL D un remake dupa filmul cu acelasi nume

KANAL D televiziunea care ne-a facut sa fim dependenti cel putin unii dintre noi de telenovele turcesti se pregateste sa ne ofere o noua telenovela marca companiei de film GOLD FILM TURCIA.

Ce nu stiti este faptul ca noua telenovela numita in original "DILA HANIM" este un remake dupa filmul produs in 1977 pentru marele ecran.

La acea vreme in filmul "DILA HANIM" protagonistii erau actorii TURKAN SORAY si KADIR INAIR.

Multi ani au trecut de atunci iar cei de la GOLD FILM s-au gandit sa faca o telenovela cu elemente moderne pastrand totusi si elemente traditionale.

Si calitatea peliculei s-a schimbat si actorii firesc,doar vorbim de 2012 anul in care telenovela a fost distribuita prima oara.

Orice telenovela turceasca  se distinge prin povestea sau povestile de dragoste in jurul careia graviteaza actiunea si intriga.
rezumat serial dila hanim 62 episoade kanal d

Romanii au redenumit telenovela din "DILA HANIM "in"DILA". Asa cum au facut-o de fiecare data. Ce vor vedea deosebit romanii in noua telenovela pe care ne-o ofera KANAL D?

O poveste de dragoste imposibila tensionata. Multa actiune, sub semnul mandriei al obiceiurilor stramoseseti care trebuie respectate si continuate.

Va suna cunoscut? O fi "DILA HANIM" un alfel de "PUTEREA DESTINULUI" aka" SILA"? Cam da si ce mi-e"SILA" ce imi e" DILA?"

Telenovela realizata dupa filmul din 1977 aduce in fata telespectatorilor aceleasi probleme ale clanurilor care se razboiesc.

In acest razboi avem de-a face cu cel mai puternic si frumos sentiment si anume iubirea. Doi tineri care sunt nevoiti sa lupte pentru a-si trai povestea de iubire in tihna.

Si unde este iubire este si ura si dorinta de razbunare. Si sentimente de frustare si tradare si oameni furiosi si dornici de razbunare.

Peisaje frumoase si chiar idilice.

Vom face cunostinta cu un calut alb vom vedea viata de la o ferma in antiteza cu viata de la oras de la ISTANBUL. Oameni simpli, satenii de la ferma sefului de clan dar si oameni bogati cu faima si functii.

Viata bogatilor in antiteza cu viata saracilor. Stim acum de la "PUTEREA DESTINULUI" aka "SILA" cata putere are un AGA seful oamenilor care "taie si spanzura".

Cel care are drept de viata si de moarte  asupra a tot ce misca pe mosie.

Cum sunt oamenii si cum il trateaza pe seful clanului? Cate clanuri sunt? Cel putin doua familii care au ceva de impartit. In cazul nostru in "DILA HANIM" aka romanescul "DILA" se infrunta doua familii de clan.

Fiecare familie are doi fii si dupa caz o fata. Fiecare familie  are planuri de viitor si propria credinta de cum trebuie sa traiasca oamenii de al caror destin raspund.

"DILA HANIM" aka "DILA" are o poveste aceeasi ca in "PUTEREA DESTINULUI" aka "SILA". Numai ca altii sunt eroii.

Sa facem cunostinta cu eroii telenovelei si sa vedem ce actori joaca si daca ei sunt in staresa ne faca "dependenti" de povestea  lor.

Avem si noutati depre viata actorilor dincolo  de platourile de filmare. Ce fac ei in momentele lor libere, ce pasiuni au unde isi fac vacantele si cine le sunt prietenii.

Ce cred depre rolurile incredintate si cum au decurs filmarile toate aceste lucruri le veti afla de veti citi rezumatul telenovelei "DILA HANIM" aka "DILA".

Toate acestea pe blogul vostru preferat despre viata celebritatilor VEDETEBLOG.COM.

Vin in fata noastra eroii din telenovela "DILA HANIM" aka "DILA".

Asadar:

PERSONAJE                                           ACTORII

ACER BARAZOGLU                               NECIP MEMILI

CANIP                                                 ALI DUSENKALKAR

DILA BARAZOGLU                               HATICE SENDIL

EREN YESIM                                      GUL AKSAR
                                 
FATMA SELAMOGLU                          AYFER DONMEZ

GURBET                                             ASUMAN BORA

HULYA                                               ECE OZDIKICI

HAYDAR                                            HUSSEIN SOYOSALAN

HAYRIYE                                           OZLEM TOKASLAN

IHSAN                                               CAN NERGIS

MURVET                                            GUZIN ALKAN

MELIKE SELAMOGLU                        HULYA DARCAN

RIZA SELAMOGLU                             ERKAN PETEKKAYA

SEYIT BARAZOGLU                            ENGIN SENKAN                  

SERTAN BARAZOGLU                       YONCE CEVLER

YASEMIN                                          SITARE AKBAS

Acum ca stim cine ne sunt eroii din "DILA HANIM" aka "DILA" sa vedem actiunea.

REZUMATUL TELENOVELEI "DILA HANIM" aka "DILA"
HATICE SENDIL Rezumat Online DILA

Ne aflam la  conacul celui mai puternic om din sat cum altfel seful adica  cel numit AGA.

Vastul conac  este asezat in localitatea SARIGHIOL.

Este o zi fericita pentru cinstitul si batranul aga  SEYIT. Isi insoara baiatul cel mare care se numeste  IHSAN.

IHSAN este mandria parintelui sau. A facut scoala si a devenit avocat. IHSAN are un frate pe nume AZER care este un pic cam invidios pe  reusitele fratelui sau.

AZER SEYIT si-a facut dusmani din cauza caracterului si mai ales a firii sale cam impulsive. Faptul ca vrea cam altceva decat parintele sau AGA va aduce o nenorocire asupra familiei.

Comform datinilor vechi si mai ales a traditiilor atunci cand va parasi aceasta lume, fratele cel mare trebuie sa ii urmeze tatalui in functie. IHSAN SEYIT va deveni dupa moartea tatalui aga doar asa spune traditia.

Se va intampla asta oare? Se va intampla ceva care va schimba cursul vietii tuturor la conacul de la SARIGHIOL.

Telenovela "DILA HANIM" aka "DILA"  incepe cu pregatirile de nunta de la conacul SARIGHIOL.
AGA SEYIT isi insoara baiatul cel mare IHSAN SEYIT.

Cine este mireasa care il va lua de sot pe baiatul cel mare al AGAI SEYIT? Mireasa lui IHSAN SEYIT se numeste DILA BARAZOGLU.

Face parte dintr-o familie puternica ce detine faima si putere. In atari conditii era firesc ca fata clanului BARAZOGLU sa urmeze o facultate si sa fie o tanara cultivata.

Fata se numeste DILA si este nu numai frumoasa dar si inteligenta. La fel ca si viitorul sot DILA a terminat facultatea de drept. Este cat se poate de incantata ca a terminat facultatea iar acum viata ei va capata alt sens.

Isi va construi propria familie si-a gasit alesul si spera ca iubirea sa ii fie implinita prin venirea pe lume a copiilor.

La fel ca si eroina SILA din "PUTEREA DESTINULUI" aka "SILA", DILA BARAZOGLU are toate atuurile pentru a deveni pe mai departe o femeie implinita.

Insa destinul in secret i-a pregatit altceva. Ce veti intreba? Raspunsul il aflati doar daca urmariti actiunea din noua telenovela "DILA HANIM" aka "DILA".

DILA BARAZOGLU se marita asadar cu alesul inimii sale IHSAN SEYIT . Se iubesc si abia asteapta sa plece intr-un voiaj de nunta tocmai in insorita ITALIA la ROMA.

Soarta va face in asa fel incat frumoasa bruneta sa nu mai ajunga la ROMA. Se va intampla ceva ce ii va schimba total viata.

Deocamdata vedem cum DILA se afla la bratul celui ce ii devine sot. Nunta se desfasoara la conacul unde se intinde o ferma si multele pamanturi ce apartin familiei sotului.

Un peisaj de poveste de zici ca s-sr fi putut filma si la noi in munti. O pajiste cu flori. Si cei doi indragostiti DILA si IHSAN.

In acest peisaj de basm mirele IHSAN SEYIT s-a gandit sa ii ofere sotiei sale DILA BARAZOGLU un dar de nunta neasteptat si nemaintalnit.

Extrem de romantic IHSAN SEYIT ii ofera DILEI ca dar de nunta un cal alb. La inceput DILA nu prea este de acord cu acesta dar  aproape ca vrea sa il refuze.

DILA BARAZOGLU este o femeie hotarata si de neclintit in principiile si ideile sale despre viata. isi iubeste sotul dar cu parintii sotului sau adica cu socrii nu prea are o relatie calda.

DILA BARAZOGLU dezaparoba stilul de viata de la ferma nu prea este incantata sa isi petreaca acolo viata cu iubitul sau sot IHSAN. Si in plus  nu este de acord cu traditiile  ce abunda de lucruri care celor care s-au nascut la ferma li se par normale.

Traditii care par un pic barbare orasenilor care traiesc de pilda ca mireasa noastra in ISTANBUL.
Are loc nunta fastuoasa si cei doi tineri insuratei se pregatesc de luna de miere.

DILA pleaca spre aeroport cu mama sa  pentru a finaliza pregatirile de drum. Sotul IHSAN ramane acasa. IHSAN si fratele AZER pornesc intr-o plimbare prin sat parca spre a se mai linisti.
rezumatul-episaodelor-dila-hanim

Dupa o mica cearta intre  intre DILA si socrul sau pe motive de unde sa ramana tanarul cuplu IHSAN simte nevoia de putina liniste de aceea pleaca la plimbare.

IHSAN vrea sa isi linisteasaca fratele pe AZER care a inceput un scandal cu tatal AGA SEYIT. Care sa fie pricina scandalului? PAMANTUL!

Posesorii unei mari averi  in care incap pamanturi, mosii si ferma, AGA SEYIT tatal celor doi baieti AZER si IHSAN s-a hotarat sa vanda o parte din pamanturi tocmai fiului unei alte familii pe nume  SELAMOGLU.

RIZA SELAMOGLU este fiul familiei SELAMOGLU. RIZA are mama vitrega cum s-ar spune pentru ca actuala mama este cea de-a doua sotie a tatalui sau. si mai are si doi frati.

AZER SEYIT fiul cel mic al AGAI SEYIT s-a certat la un moment dat cu RIZA SELAMOGLU. AZER are gura cam mare l-a enervat pe RIZA si acesta l-a palmuit.

Rusinat si umilit AZER il dispretuieste pe RIZA care din acel moment al confrunatrii dintre ei in care a iesit sifonat ii va deveni cel mai aprig dusman.

Tocmai de aceea AZER SEYIT parca ia foc cand aude ca tatal sau vrea sa ii vanda o parte din pamanturi lui RIZA SELAMOGLU. Se aud voci rastite iar batranul aga ii spune fiului ca se va face voia sa intrucat EL ESTE SEFUL.

AZAER se revolta inutil si va hotari sa ia problema si sa o rezolve numai in felul sau. Si-a jurat sa se razbune pe RIZA si a spus ca niciodata pamanturile clanului SEYIT nu vor ajunge pe mainile lui RIZA.

IHSAN SEYIT proaspatul barbat insurat  isi asculta tatal. De aceea chiar in ziua dianintea plecarii in voiajul de nunta cu DILA pleaca la plimbare sa se intalneasca cu RIZA SELAMOGLU pentru a negocia pretul pamantului pe care AGA SEYIT urma sa il vanda.

RIZA SELAMOGLU  se intalneste cu IHSAN SEYIT si in timp ce vorbeau despre pretul pamanturilor apare si fratele lui IHSAN fratele AZER.

AZER incepe sa faca scandal si il provoaca pe RIZA. AZER vrea sa ii transmita ca RIZA nu va intra in posesia pamanturilor pe care vrea sa isi construiasaca o fabrica.

RIZA ii transmite ca nu are ce vorbi cu el . Adevarata negociere va avea loc doar intre el si AGA SEYIT.

Intr-adevar RIZA care mai are doi frati vrea sa isi construiasaca o fabrica unde oamenii sa aiba unde munci. Si este un lucru bun.Pe langa faptul ca poate oferi locuri de munca vor iesi si bani frumosi.

Asa s-o fi gandit si marele AGA SEYIT din moment ce este de acord sa ii vanda o parte din pamanturi lui RIZA SELAMOGLU.

AZER stie ca nu are cum sa devina AGA si probabil tanjeste sa plece la oras in ISTANBUL.

De aceea cand DILA se cearta cu socrul ei AGA SEYT si ii spune ca ea doreste sa traiasca cu IHSAN la oras in ISTANBUL. Cine ii tine partea? Chiar AZER care este barbat insurat cu SULTANA.

AZER si SULTANA o sustin pe DILA. Dar veti vedea cum bunatatea lui AZER se va transforma in altceva.La un moment dat DILA se va convinge ca AZER nu este cel pe care il crezuse. Si va incepe sa il urasca.

Scurt timp le-a fost daruit DILEI si lui IHSAN sa isi traiasca iubirea. Viata nu este mereu dreapta asa obisnuim sa spunem cand ni se intampla tragedii.

Dar cumva oamenilor puternici li se ofera  sansa de a-si dovedi lor ca pot merge mai departe ca  pot gasi in interiorul lor resurse pentru a zambi.

DILA  s-a certat cu socrul ei si acesta in final i-a spus ca in ciuda impotrivirii sale de a ramane la ferma de la SARIGHIOL va veni o vreme in care va veni sa stea la ferma.

Pentru ca atunci cand va veni vremea IHSAN va deveni AGA asa cum cer traditiile. Habar nu avea  DILA cate adevaruri ii spunea socrul ei.

Dar veti vedea cum si in ce conditii va reveni DILA pe meleagurile socrilor sai in tinutul pitoresc ADANA.


Episodul 36 fragment complet telenovea DILA, Kanal D

Dupa nunta DILA pleaca cu IHSAN sa traiasca la ISTANBUL asa cum si-a dorit mireasa. La cateva luni dupa nunta IHSAN se decide sa plece la casa parinteasca pentru a-si vedea familia  fratele si cumnata.

Bietul IHSAN nici el nu stie ca va fi  ultima oara cand isi va vedea sotia. O fi adevarat ca atunci cand iti suna ceasul parca ceva te duce spre casa in care ai trait.?

Nici bine nu ajunge acasa ca ce se intampla? Izbucneste o cearta. Cearta este intre RIZA si AZER si din acest conflict va iesi victima tocmai IHSAN.

AZER este suparat din cauza pamantului pe care tatal sau vrea sa il vanda. De aceea atunci cand nimeni nu se asteapta scoate arma un pistol si il indreapta asupra lui RIZA.

IHSAN incearca sa ii ia arma  din mana. Fara sa isi dea seama  AZER riposteaza si asa glontul isi schimba traiectoria si in loc sa il omoare pe RIZA il va omori chiar pe el.

AZER este socat si fuge repede acasa sa ii spuna tatalui ca RIZA i-a omorat fratele asa incat el este indreptatit sa il omoare la randul sau pe RIZA.

RIZA este un barbat cinstit si doreste sa se predea politiei. Mama lui RIZA nu il lasa. Ii spune ca este imposibil ca el sa  faca inchisoare pentru este cap de familie. Si cine se va ingriji de ei daca va merge la inchisoare?

Si in plus un baiat din sat pe nume MEHMET a acceptat sa isi asume omorul in locul lui RIZA si a acceptat sa faca inchisoare.

RIZA nu este de acord cu aceasta minciuna. Dar e nevoit sa faca precum ii spune mama sa.

Intre timp AZER cu seful de la ferma pleaca la politie pentru a face un denunt impotriva lui RIZA. Dar afla ca MEHMET si-a asumat vina.

Si atunci lui AZER ii incolteste in inima ideea de a recunoaste ca intr-adevar MEHMET i-a omorat fratele. De ce isi schimba strategia?

Pur si simplu asa crede AZER ca se va putea razbuna pe RIZA care l-a umilit si i-a aratat fara prea mult efort unde ii este locul.

La aflrea vestii ca sotul ei a fost omorat DILA simte ca ii fuge pamantul sub picioare. Viata ei pare lipsita de sens. Un singur lucru o tine in viata.

DILA si-a promis ca nu va lasa lucrurile asa. Nu se va lasa pana nu isi va razbuna sotul. Renunta la viata din ISTANBUL si pleaca spre casa socrilor sai din ADANA.

Intre timp cu toata durerea marele AGA SEYIT il cheama pe RIZA sa vorbeeasca. Mama lui RIZA este infricosata si se teme pentru viata fiului sau.

Ii spune sa nu se duca la intalnirea cu AGA dar RIZA nu asculta pentru ca nu se teme.

Asadar RIZA ii va povesti sefului clanului cum s-au intamplat lucrurile. AGA SEYIT este din cale afara de nervos. Nu ii vine a crede ce aude.

Si indreapta pistolul asupra lui RIZA. Intocmai ca un erou RIZA nu fuge din calea pericolului. Nu va fugi de glontul care i-ar putea aduce moartea.

Pana si marele AGA este uimit caci ce om nu fuge din calea mortii? Totusi desi renunta sa il omoare AGA fiind distrus de moartea fiului cel  mare il va blestema pe RIZA sa nu isi gaseasca linistea.

Ce daca nu a intentionat sa ii omoare fiul? Fiul sau este mort si nimic nu il va aduce inapoi.

RIZA nu stie ce sa mai faca el ar accepta sa fie inchis si sa isi ispaseasca pedeapsa. Spune ca are incredere in justitie.

Sa revenim la DILA. Inainte de a pleca  de la ferma DILA pleaca la plimbare pe calul alb primit de la sotul sau.
Drumul pe care il strabate duce catre o cale ferata.

DILA este aruncata din sa .  Frumosul cal alb se sperie de un sarpe iar DILA lesina.  RIZA care locuieste intr-o cabana aude nechezatul calului si fuge sa vada ce s-a intamplat. O gaseste pe DILA lesinata in apropiere de calea ferata.

O ia in brate si o va duce la cabana sa. Cand  isi revine DILA incepe sa vorbeasca cu RIZA. II spune cine este iar RIZA ramane fara cuvinte. Deci DILA este femeia lui IHSAN cea care a ramas vaduva.

Iar el RIZA este considerat ucigasul sotului acestei femei. Atunci cand s-a intalnit cu RIZA, DILA nu stia cine este acesta. Nu stia ca se va indragosti chiar de cel ce este considerat ucigasul sotului sau.

RIZA este topit dupa DILA si pe masura ce trece timpul se va indragosti iremediabil de superba bruneta. AZER  nu i-a dat de ales  DILEI.

I-a spus ca ori se va razbuna ori sa se dea  deoparte caci el este cel ce va infaptui aceasta razbunare.

DILA isi da seama ca si daca s-ar razbuna asta nu i-ar mai aduce barbatul inapoi.

Ce se va intampla cu cei doi indragostiti ai telenovelei "DILA HANIM" aka "DILA"? Va putea iubirea sa supravietuiasca in asemenea conditii?
toate episoadele dila intr-un rezumat scurt

Cum poti ca femeie sa te indragostesti de cel care ti-a omorat barbatul mult iubit iar ca barbat ce va face RIZA?

Cum va proceda sa isi scoata din minte chipul femeii caruia el i-a ucis sotul?

Ce va supravietui ? DRAGOSTEA sau URA? Cum se va gasi o cale ca RIZA si DILA sa isi traiasca dragostea? Cum?

Ce vor spune cei din jur? Socrii DILEI, satenii si toti ceilalti? Are iubirea puteri vindecatoare, are puterea de a sterge traume si boli?

In scena apare si METIN. El este fiul celei de-a doua sotii al tatalui lui RIZA. Femeia isi suna baiatul si ii spune sa vina din ISTANBUL acasa. Ii este teama de situatia creata acum ca si fiul vitreg RIZA se afla in pericol.

Cum se vor descurca cele doua mari familii de clan BERAZOGLU si  cealalta familie rivala? Vor gasi un punct in care sa se linisteasaca o cale de a aduce armonie printre satenii asupra carora au drept de viata si de moarte?

Se vor trezi satenii sa constientizeze ca multe din traditiile pe care le-au mostenit si pe cale trebuie sa le respecte pentru ca asa cere traditia nu sunt bune ? Ca sunt obiceiuri barbare si e violenta prea multa?

Vor accepta si sefii de clan faptul ca lucrurile au evoluat si nu mai este loc pentru unele traditii? Cam despre aceste lucruri este vorba in telenovela" DILA HANIM." Plus frumoasa poveste de dragoste.

Adica o altfel de" PUTEREA DESTINULUI" aka" SILA?" Vor reusi DILA aka HATICE SENDIL si RIZA aka ERKAN PETEKKAIA sa ii intreaca in popularitate si admiratie pe SILA si BORAN? Vor reusi sa ajunga la inima telespectatorilor?

Despre biografia lui ERKAN PETEKKAIA am scris pe VEDETEBLOG.COM. El este un actor cu multa experienta si mult, ma rog, dintre carcotasi sunt de parere ca doar experienta actorului a facut-o pe HATICE SENDIL sa intre in luminile faimei.

Adica carcotasii cred ca jocul actritei nu se ridica la nivelul  actorului ERKAN PETEKKAIA. Nu ne ramane decat sa urmarim aceasta telenovela si sa vedem cum se impart fanii.

Pe care dintre telenovele o vor declara favorita in inimile lor? Cati vor fi fani ai PUTERII DESTINULUI aka SILA, cati urmaresc telenovela pe care cei de la EUFORIA TV au aruncat-o in joc, LEGEA PAMANTULUI?

Si cati se vor uita la aceasta noua telenovela DILA HANIM? Peste o luna va vom putea da raspunsul.

O poveste de iubire complicata si asistam la o permanenta lupta intre bine si rau. Scene de dragoste in peisaje deosebite,lupte intre oameni si caractere.

Furie, agresivitate amestecata cu iubire si bucurii. Se pare ca este reteta la care  apeleaza producatorii turci atunci cand vor succesul ratingul din cifrele  de audienta.

Iar actorii au asigurata portia de faima care ii duce inainte in cariera. Dragilor pana la urmatorul articol va spun FITI SANATOSI.!

Si in curand  va veti putea relaxa cu o noua telenovela marca casei de productie GOLD FILM PRODUCTIONS.

DILA HANIM aka DILA va avea 62 de episoade. Romanii sunt iremediabil cuceriti de viata si traditiile TURCIEI pe care le vad transpuse in telenovele.

Pe cand asa audiente si dor dupa filme  adevarate romanesti? Caci telenovele romanesti nu vom vedea prea curand. Ca e criza. Ca nu sunt bani.

Pe postul ACASA TV se redifuzeaza telenovele romanesti ce au facut mari audiente la vremea lor si i-au imbogatit pe actori. Se redifuzeaza "ANIELA" ce s-a cam dovedit un fiasco si "DARIA IUBIREA MEA". Si totusi uite ca ADELA POPESCU spune presa de scandal si acum traieste din banii castigati in acele vremuri.

Sa aveti parte de iubire adevarata. Mai intai de iubirea din sufletele voastre si apoi sa va relaxati cu povestile de iubire din telenovele.

Ce ziceti?

Asadar. nu pierdeti incepand din 20 aprilie,  in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, “Dila”, o poveste impresionanta despre caile complicate ale dragostei.

Biografia rezumatului DILA HANIM aka DILA, Distributie actori, Picanterii de la filmari, rezumat serial black rose, Rezumat serial dila, telenovela noua la KANAL D.,
MAI POTI CITI