Mihaela Radulescu data afara de la PRO TV de Marius Tuca

DA! Mihaela Radulescu a fost data afara de la PRO TV, de la emisiunea Romanii au talent doar de Marius Tuca, care a publicat pe blogul sau ca "diva de Monaco" ar fi fost concediata.

Iata ce scria pe blog: "Surse din cadrul PRO TV au declarat pentru mariustuca.ro ca Mihaela Radulescu si-a încetat contractul de colaborare cu postul tv..."

Insa zvonul vehiculat pe surse (ca tot e la moda) s-a dovedit un mare fas.

"PRO TV infirma in totalitate zvonurile aparute astazi, referitoare la excluderea Mihaelei Radulescu din emisiunea Romanii au talent. Mihaela este si va fi in continuare prezenta la masa juriului, atat in perioada preselectiilor, cat si in show-urile transmise in direct", transmite ProTV printr-un comunicat oficial.

mihaela radulescu data afara de la protv de marius tuca

Ups... iata ca nu mor caii atunci cand vor cainii.

Se uita cu usurinta ca PRO TV a avut si are un departament PR foarte bine organizat, si ca nicio vedeta nu da interviuri sau posteaza pe Facebook sau pe blog ceea ce vrea ea.

Nicio vedeta PRO TV nu face gesturi extreme, fara acordul PR-ului.

Riscurile sunt foarte mari.

Revenind la concedierea de la Pro TV a Mihaelei Radulescu, presupusele surse ale blogului www.mariustuca.ro afirmau ca din cauza vedetei ar fi scazut rating-ul emisiunii Romanii au talent.

Adevarul este ca dupa 4 sezoane, emisiunea se erodeaza din cauze naturale. Este dificil sa gasesti "talentati" deosebiti in Romania care sa vrajeasca telespectatorii incat sa ii faca complet dependenti de emisiune si sa urce audientele la cifre colosale.

Mihaela Radulescu joaca un rol. Un rol bine definit si care se este jucat in spatiul public in limita unor granite bine definite.

Totul este un show. Chiar si atunci cand nu se difuzeaza Romanii au talent, emisiunea este LIVE, se desfasoara, insa prin alte canale de comunicare.

Si incheiem cu intrebarea: ar fi fost concedierea Mihaelei Radulescu de la PRO TV un plus pentru show-ul Romanii au talent?
MAI POTI CITI