MESAJE DE PASTE: Fie ca Domnul sa te binecuvanteze de acest Paste si sa iti ofere un nou inceput

MESAJE DE PAŞTE 2015. Paştele rămâne cea mai importantă sărbătoare creştină, cea mai vasta atât în semnificaţii cât şi în obiceiuri. Trăieşte de Paşti, prin rugăciune, o adevărată sărbătoare.

De Paste romanii blocheaza retelele de telefonie mobila trimitand sms-uri de Paste. Noi te ajutăm să le urezi Paşte Fericit prietenilor, parintilor, sefilor, iubitilor etc.

1) MESAJE DE PASTE 2015: MESAJE DE PAŞTE. Un iepuraş cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a înviat!

2) MESAJE DE PASTE 2015: MESAJE DE PAŞTE. Mai bine dau MESAJE DE PAŞTE decât să fac minute adiţionale. Mi-am dat salariul ca să umplu masa de bucate tradiţionale.

3) MESAJE DE PASTE 2015: MESAJE DE PAŞTE. Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate.

4) MESAJE DE PASTE 2015:MESAJE DE PAŞTE. Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Paşte fericit!

5) MESAJE DE PASTE 2015: MESAJE DE PAŞTE. Iepuraşul mustăcios, şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau un MESAJ DE PAŞTE
paste 2015 mesaje sms urari de pasti pentru parinti si iubit

6) MESAJE DE PASTE 2015: MESAJE DE PAŞTE. Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.

7) MESAJE DE PASTE 2015: MESAJE DE PAŞTE. M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte.

8) MESAJE DE PASTE 2015: MESAJE DE PAŞTE. Iepuraşi nenumăraţi/ Să îţi sară buclucaş/ Drept pe covoraş.

9) Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari!

10 Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Învia!

11) Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!

12) Iepuroiul nu mai vine, ca nu prea se simte bine. A aflat din Parlament ca e criza in buget. Aşa ca s-a îmbătat ca sa nu fie crizat! PASTE FERICIT!

13) MESAJE DE PAŞTE. Spiritul Paștelui este despre speranță, iubire și bucuria de a trăi. Paște fericit!

14) Răstignirea lui Iisus ne arată că dragostea lui Dumnezeu este mai presus de orice. Să ai un Paște fericit!

15) Fie ca Lumina Învierii Domnului să vă umple casa de speranță, iubire, sănătate și prosperitate. Paște fericit!

16) Învierea Domnului Iisus să îți aducă în suflet Iubire și Bucurie! Nu uita că destinul Său a fost crucea, scopul Său a fost dragostea, iar motivul Lui ai fost tu!”

17) Simte-te bine de Paste si înfrupta-te cu bucate! Bucura-te ca daltonistul când vede oua colorate!

18) Mi-am facut lista cu dorinte de Paste. Te vreau pe tine în gradina, în casa, în gânduri si în suflet! Daca dai reply, înseamna ca mi-am primit cadoul asa ca iepurasul poate sa îsi vada de treaba anul asta!

19) MESAJE DE PASTE 2015: MESAJE DE PAŞTE. “16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou Paşte fericit!”

20) MESAJE DE PASTE 2015: MESAJE DE PAŞTE. “De Paşte să iei de poftă, nu să mănânci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame.”

21) MESAJE DE PASTE 2015: MESAJE DE PAŞTE. “Mai bine dau mesaje de Paşte decât să fac minute adiţionale. Mi-am dat salariul ca să umplu masa de bucate tradiţionale.”

22) MESAJE DE PASTE 2015: MESAJE DE PAŞTE. “Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate.”

23) Paste, mielul fericit, oul sade înrosit, de rusine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi sa v-aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate. Paste fericit!

24) Doi iepurasi, ca doi copilasi, au fugit peste imas si aduc in fuga lor vestea buna tuturor, ca HRISTOS A INVIAT, sa ne ierte de pacat, iar noi de EL de vom asculta, sus in cer cu EL vom sta, si-om zbura pe-a LUI aripa, ca sa nu ne fie frica. Amin!

25) Iepurasul mustacios, si-a luat ciorapii pe dos si mi-a zis în doua soapte, sa-ti dau un MESAJ DE PASTE.

26) Anul acesta iepurasul o sa vina la tine încarcat cu bunatati si o sa-ti dea plicul cu cei o suta de pupici de la mine!

Mesaje de Paşte 2015 haioase de pe Facebook

a) Să paştem cât de mulţi, să paştem toţi de-o dată, chiar dacă iarba nu-i legală, măcar e tolerată.

b) 16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou Paşte fericit!

c) Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate

d) De Paşte să iei de poftă, nu să mănânci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame.

e) Mai bine dau mesaje de Paşte decât să fac minute adiţionale. Mi-am dat salariul ca să umplu masa de bucate tradiţionale.