Cine este cadavrul gasit in masina cu numar de Constanta CT-18-PER

UPDATE: Mortul din masina de Constanta este un om de afaceri sirian al carui nume nu este inca cunoscut. Insa masina apartine firmelor controlate de Muhammad Murad.

Mister total in cazul masinii cu numar de Constanta, in portbagajul careia a fost gasit un om mort.

Politistii bucuresteni au fost alertati in aceasta dupa-amiaza, in cartierul Pantelimon din Bucuresti, acolo unde cativa muncitori lucrau la refacerea trotuarelor.

In momentul in care au vrut sa mute o masina lasata pe marginea drumului, lucratorii de la drumuri au simtit un miros urat de nesuportat.

Muncitorii au chemat Politia, iar suspiciunile lor s-au adeverit: in portbagajul autoturismului cu numar de inmatriculare de Constanta, era o valiza mare, infasurata in plastic. In valiza cu pricina era cadavrul unei persoane.

Potrivit localnicilor, masina cu numar de Constanta stationeaza de cateva saptamani in acelasi loc.

cine este mortul din masina abandomnata cu numarul CT-18-PER

Ancheta Politiei cu siguranta va scoate la iveala daca proprietarul masinii are sau nu vreo legatura cu cadavrul gasit in portbagaj.

Asadar un mister criminalistic care asteapta sa fie rezolvat cat mai urgent de catre autoritatile competente.

Inca nu a fost dat publicitaii cine este proprietarul masinii cu numarul de inmatriculare CT-18-PER.

Si daca ar fi sa speculam pe acest subiect, ar trebui sa fii incredibil de idiot incat sa omori un om si apoi sa ii abandonezi cadravrul in masina proprie.

Deci, problema care se pune este urmatoare: Politia poate afla numele proprietarului autoturismului, Politia ne poate lamuri daca proprietarul constantean are vreo legatura cu crima si tot Politia ne poate spune daca masina a fost declarata furata sau nu.
MAI POTI CITI